Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törődjek bele, hogy örökre egyedül maradok? 23F
Figyelt kérdés
Már így is óriási lemaradásban vagyok a korombeliekhez képest, akiknek a többsége évek óta sikeresen csajozik / párkapcsolatban él. Én viszont mindig azt kapom, hogy nem jövök be a csajoknak, akár élőben ismerkedek, akár interneten. A legfőbb gondjuk az, hogy nagyon fiatalnak nézek ki, kisfiús az arcom, valamint az alkatom is sportos, vékony és szeretek divatosan öltözködni, tehát nőiesnek mondanak és senkinek nem tetszem. Az arcommal nem tudok mit kezdeni, egyedül az arcszőrzet lehetne megoldás, de azzal már nem kisfiús, hanem bűnronda vagyok.2018. aug. 13. 07:31
1/5 A kérdező kommentje:
Szedjek tesztoszteron hormont?
2018. aug. 13. 07:40
2/5 anonim válasza:
Gazdag még lehetsz, akkor a külsődtől függetlenül kelleni fogsz a nőknek. Más esélyed nincs.
3/5 anonim válasza:
Bikacápatesztoszteron keress rá.
5/5 anonim válasza:
Nem, majd eljön a te időd is, csak ne legyél türelmetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!