Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek nekem tetsző és szimpatikus lányok a köreimben. Nem szeretnék tovább egyedül lenni. Ha plázákban próbálkozok az gáz? 23/F
Videókban azért sok van ami megrendezett.
Véleményem szerintem nem éri meg annyi időt, és energiát erre pazarolni, nagyon alacsony a sikerességi ráta. A lányok is vagy sietnek, vagy a barátnőjükkel akarnak vásárolgatni, na meg akárhogyis egy teljesen ismeretlen személy vagy nekik, és rövid idő alatt kb. lehetetlen elnyerni a bizalmukat annyira, hogy arra lehessen építkezni. max ha meg is adnak pár telószámot, de aztán nem fognak reagálni.
Meg sokaknál reflexből jön az elutasítás, mint ahogy te is leráznál egy szórólaposztót reflexből, még akkor is ha jobban megnéznéd a szórólapot, még lehet érdekelne is ami rajta van.
Tindenren se könnyű, bár még nem próbáltam, de állítólag egy átlagos srácnak 115 jobbrahúzára jut egy match. Viszont ahhoz nem kell sok idő sem, rászánsz 10 perc negyed órát, behúzol tömegesen csajokat jobbra, aztán vársz azt vagy lesz kapás vagy nem (a statisztikák alapján jóval többször nem persze sajnos ) te meg mehetsz a dolgodra, csinálhatsz amit akarsz.
a pua irodalomban mélyedj el.
amit tervezel annak a neve-direkt nyitás.
Ezt addig csinálod max míg kiderül, hogy az egyiknek tényleg van barátja, aki a "Vasököl világbajnokság" tízszeres győztese, és a nője zaklatásáért te leszel a boxzsája pár napra. Rossz hír ez a tejfogaidnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!