Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes lányok állítólag hamar elkelnek, de legalábbis soha nincsenek egyedül. Akkor én már nem is lehetek "rendes" lány?
Életemben többet voltam egyedül, mint kapcsolatban, most is már több, mint egy éve egyedül vagyok. Az egyedüllétem alatt nem is feküdtem össze 100 férfival, leginkább senkivel (pedig állítólag a nőket akkor is mindig dugja valaki, ha szinglik), sőt, egy kezem elég, hogy összeszámoljam, hogy egész életemben összesen hány férfival voltam. 26 vagyok, állítólag a "rendes" lányok ebben a korban már férjnél vannak, nekem egyáltalán semmi kilátásom nincs erre.
Nem tudom, hogy mik egy "rendes lány" kritériumai, de ezek szerint én már tuti nem férek bele?
A férfiak a nem rendes lányokra buknak akik nyitottak szexuálisan, elveri a feneküket, visszaszólnak, részegen egymást szétpisilve szexelnek, lehet velük ökörködni verekedni.
Ha ilyen unalmas szűzies prűd fapecsa vagy az a kutyának se kell.
N (nem rendes)
"#4 te úgy vagy nő, mint én a Dalai Láma :"DD"
Láma vagy de nem dalai :D
A "rendes lány" fogalma szubjektív (ki mit ért rajta).
Több tényezőtől függ hogy nincs párod. Például: a lakóhelyeden nincs megfelelő pasi, túl nagyok az elvárásaid, a személyiséged olyan ami nem jön be minden pasinak, nem jársz el olyan helyekre ahol lehet ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!