Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény egy 22 éves fiú számára, hogy valaha lesz normális, neki tetsző barátnője vagy jöjjön össze inkább túlsolyos, neki nem tetsző lányokkal, mert különben örökre egyedül marad?
Ez is megoldás... Felszedsz egy ilyen lányt és eljártok együtt futni. :D
21/N
én nem azért nézem le a túlsúlyos nőket mert 100 vagy 200kilo...hanem azért,mert 100ból csak TALÁN 40 az,aki le is fog fogyni és ebből 16,aki LE IS AKAR. na ezért mehetnek a pi@ába!!!! nem mellesleg ha meg kiröhögik ezt a réteget akit én írtam(és nem azokat,akik betegek és nemtduank tenni ellene)..szal ha röhögnek ezen a rétegen meg csúfolodnak meg is érdemlik! majd ha mindent elkövetnek azért,hogy bebizonyítsák maguknak és a társadalomnak,hogy így nem érzem jól magam és tudom,hogy max csicska csávókat fogok megkapni...na majd akkor talán rájuk is fogunk úgy nézni,hogy hű nézzedmá..de addig is...sajnáljuk.
egyébként meg..ha 22éves vagy,ne rinyálj. én 23vagyok ,állítólag jóképű de sztem pesten vannak százszor jobb pasik is..és mégis olyan nővel füzögetem most a napjainkat,hogy ezt még komolyan énsem akarom elhinni...szal np!! :) előtted az egész élet!
23/F
Akkor ilyen alapon kedves második válaszoló, velem is összejöhetne olyan lány, aki elfogadna a külsőm ellenére nemde? A dolog visszafelé is igaz.
LÁnyok is nyújthatnának toleranciát az irányomba a gátlásos, kicsit félénk jellememet elfogadva.
Tehát ha jól értem, a külsőd sem jó, félénk is vagy. Aki meg a szinted lenne lenézed, és szerinted az lenne a normális, ha a neked tetsző lányok nyitnának feléd.
Ezek alapján a kérdésedre az a válaszom, hogy nincs remény.
Van remény,csak nem ebben az országban. A magyar nők tény,hogy világszinten a legszebbek közé tartoznak( arcra),viszont abszolút NEM vagyunk híresek arról,hogy a magyar csajok rámenősek lennének.. Kiteszik a pi@ájukat,meg a mellüket de ha már elkezd egy pasi udvarolni akko: húzzá má,vagy megmondalak anyának...ha van pénzed javaslom a brazil nőket...ott tapasztalatból mondom,hogy ALAPJÁRATON pixanaciba járnak a csajok és NEM ribbbbik,mégis ők lesznek azok akik rádmosolyognak és oda fognak menni az utcán,hogy merre mész?tarthatunk veled?megiszunk valamit?és még fizetned sem kell,pénzük is van...egyszerűen a brazil társadalom és a brazil nők felszabadultabbak nem is kicsit...sajna a magyar nőket a pasiknak kell felszabadítani...
23/F
Úgy,ahogy az Olasz pasiknak a vérükben van a nőzés,a Brazil nőknek mega pasizás... x)
23/F
Ennyi hülyeséget se olvastam még egy helyen. :D
Jaj, de jó rajtatok röhögni, Istenem. :D
Atyaaa ég!!!
Ha ti komolyan pasik vagytok, akkor én nem kérnék egyikőtökből sem...
Baj, h a magyar lányok szeretik, hogyha a fiú kezdeményez? Baj, h elfogad egy pohár kólát az első randin?!
Nekem mindig azt mondták, hogy a könnyűvérű lányok csak arra jók, hogy a buliba szobára vidd, de ha nektek ezek kellenek!
Számomra lealacsonyítottátok a férfi nemet! Undorító. +o(
TE, A KÉRDEZŐ! KOMOLYAN ÖSSZEJÖNNÉL EGY NEKED NEM TETSZŐ LÁNNYAL? NEM VAGY NORMÁLIS. INK MARADNÉK ÖRÖKRE EGYEDÜL, MINTHOGY OLYAN EMBERREL KELLJEN LEÉLNEM AZ ÉLETEM, AKITŐL UNDORODOK. - JA, és ha 22 évesen nem találtál még neked tetsző csajt, akkor lehet veled van a baj!
És még csodálkoztok, h a magyar csajok a niggákra buknak nem rátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!