Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény egy 22 éves fiú számára, hogy valaha lesz normális, neki tetsző barátnője vagy jöjjön össze inkább túlsolyos, neki nem tetsző lányokkal, mert különben örökre egyedül marad?
Tipikus patthelyzet.
Szerintem: csak azért hogy legyen... őszintén. Minek? Még csak nem is tetszik... Nekem volt olyan bnőm, akit imádtam, de mindenki más utálta. De én szerettem nagyon, és ez a lényeg. Vége lett, 5 éve egyedül tolom a bringát. Pontosan azért, mert "csak hogy legyen" alapon... pfff.. nem kell.
A mai lányok nagyobbik része meg sajnos tudjuk milyen. Ez a saját magam fényképezem, kacsaszáj, satöbbi, facebook.
Te meg legyél testre egy izomgerenda, agyra MINDEGY, pénzre meg egy egy Bill Gates, ő meg böfög meg fingik, de nem tud főzni...
Köszönöm, de köszönöm nem! Várd meg azt aki tetszik! Mert megéri! Én ismerek olyat, aki azt tette, amit kérdezel. Van egy felesége, akivel lesz*rják egymást, a csávó elhanyagola magát, asszony brutálisan túlsúlyos, annyira, hogy nem vette észre hogy terhes. És akkor egy gyerek, és nincs menekvés.
VÁRD meg az igazit.
24/F
Mindenkinek van. És ha "kényszerből" választasz mást, nem fogod észrevenni az igazit. És tényleg azt fogod mondani x év múlva, hogy basszus... nem jött el. De már késő lesz.
Nem kell am görcsösen akarni, hogy kapcsolatod legyen. Ez túl van értékelve szerintem. Ki kell használni, az adott helyzetet, pl. hogy most egyedül vagy. Gondolj bele. Akkor mész bulizni, ha akarsz, és ott azt csinálsz amit akarsz. Ha nincs kedved felkelni holnap, nem kell. Ha meglátsz egy szép lányt, odamehetsz hozzá, és nincs határ, ha akarod. Érted mire célzok ugye?
Hozzáállás. Most igazából több lehetőséged van, mint kapcsolatban. Hát élj velük. Tegyél meg mindent, amit akarsz, amit tudsz, satöbbi. Később kompromisszumot kell kötnöd. Most nem kell.
Egyébként valszeg az igazit nem fogod egyből felismerni... Menet közben derül ki, hogy jé... ő az. De ha alapból nem tetszik, nem szimpatikus satöbbi, valszeg nem ő lesz az.
zozi:
"Mindenkinek van." Ezt mégis honnan veszed? Ne legyél naív. A világ nem ilyen szép, hogy így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!