Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek utcán, plázában, megpillantok egy tetsző férfit/srácot. Egyedül van vagy valakikkel. Hamarosan elsétálunk egymás mellett. Hogy lehet megismerni? Vagy ennyi volt, esélytelen?
Persze lehet, van már barátnője, de ez sosem derül ki.
Csak meglátom, helyes, szeretném megismerni, de csak 1 percig látom. Nincs valami ismerkedési módszer ilyen esetre?
Szólítsd meg, te szerencsétlen. -.-
32/f
Ja igen, az tényleg rohadt hatásos.
:Szia, bocsi (közben a haverjai néznek, ha nincs egyedül), csak megláttalak, és azt szeretném tudni van-e barátnőd, mert ha nincs, és tetszem neked, akkor majd randkzhatnánk."
Ki a szerencsétlen? :P
Üdv a férfiak világában.
Te vagy a szerencsétlen, mert az ismerkedés így működik. Nincs telepátia.
Odamész hozzá és leget belőle valami vagy itt nyafogsz gyiken és nem lesz semmi.
A te döntésed.
Odamenni hozzá? De hát az borzalmasan kínos. :D 100% lehetetlen.
Hát nem tudom, mert lehet sok nőnek bejön, de azért nem olyan típus az esetem, akiről süt hogy felvágós nőcsábász.
Fura, nekem fordítva ugyanez van. Minden nap látok 3-5 lányt, akit így leszólítanék az utcán...
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!