Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti le szoktátok nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti le szoktátok nézni azokat a pasikat akik egyedül ülnek egy kávézóban vagy éttetemben?

Figyelt kérdés
Mivel nem igazán van társaságom meg barátnőm se, akikkel be tudnék ülni kajálni vagy meginni valamit ezért sokszor egyedül vagyok kénytelen bemenni valahova. Sok helyre be se megyek mert olyan társasági helynek tűnnek hogy én érzem magam cikinek. Ilyen pl a starbucks is vagy ezek a hipszter hamburgerező helyek.
2018. aug. 28. 16:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%

Mi a faszert vagy ennyire szégyenlős?

Akkora beszari vagy...

Ne foglalkozz masokkal, sot nem is erdekli hogy mi van veled. Azert van bolt, hogy legyen mit enned, nem?!

En is neha beugrok kavezoba munka elott... es uhh akkora beszari vagyok mint te... istenem

2018. aug. 28. 17:03
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem igazán figyelem az embereket, így valószínűleg észre se venném, ha mégis, akkor se gondolok semmit. Én is be szoktam ülni egyedül (vagy egy könyvvel) különféle helyekre, utazni is szoktam egyedül, semmi cikit nem látok benne.
2018. aug. 28. 17:04
 13/23 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező, legközelebb a New York kávéházba ülj be egyedül.
2018. aug. 28. 17:12
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Igaz nem nő vagyok, de én férfi létemre alaposan szemügyre szoktam venni az embereket. Éberen járok. Sokan nagyon bele vannak merülve a saját gondolataikba, lefelé néznek, mintha fájdalmas lenne a kommunikáció más emberekkel akármilyen helyzetben. Megerősítem azokat a nőket itt, akik azt írják, hogy abszolút nem nézelődnek, hiszen észrevettem már ezt én is nem egyszer és nem, nem azért nem néznek rám, mert randa lennék. Férfiként szeretek egyedül ki/beülni valahova, jó dolog. Ne zavartasd magad azzal, hogy nincs társaságod, különben is, mit érdekel idegen emberek véleménye, pajtás? :)
2018. aug. 28. 17:21
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem, ki mondta h egyedül nem lehet enni. Én még moziba is elmegyek egyedül, ha épp úgy alakul.
2018. aug. 28. 17:21
 16/23 anonim ***** válasza:
92%
Én is be szoktam ülni kávézókba, mekibe és ilyesmi helyekre egyedül, ha pl hosszabb ideig kell várakoznom valahol, vagy ha csak simán éhes vagyok és épp nincs velem senki. Pont lexarom, hogy mások kivel vannak és mit csinálnak, ha egyedül látok valakit, akkor az első gondolatom, hogy biztos várnak valakit, nem az, hogy milyen gáz, hogy egyedül ül itt.
2018. aug. 28. 17:39
 17/23 anonim ***** válasza:
94%

Nem szoktam lenézni őket, max. megnézni őket. xD

Őszintén szólva nem is értem, hogy hogy merül fel valakiben az, hogy lenéznék azért, mert épp egyedül ül be valahova.

Én is sokszor csinálok ilyet nő létemre, és teljesen természetes dolognak érzem.

2018. aug. 28. 17:57
 18/23 anonim ***** válasza:
nem
2018. aug. 28. 18:09
 19/23 anonim ***** válasza:
94%

Miert erdekel azok velememye akiket lehet h fel ora mulva sohasem latsz tobbe? Ulj be egyedul ha ugy esik jol.

(Sosem nezek masokat a kavezoban h ki kivel es vajon mi a parkapcsolati statusza)

2018. aug. 28. 18:17
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Le lehet pontozni, de nem érdekelnek más emberek. Nem szoktam se nézni, se gondolkozni rajtuk, a saját életemre pazarlom a gondolataimat.
2018. aug. 28. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!