Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti hogy reagálnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti hogy reagálnátok egy ilyen FB üzenetre?

Figyelt kérdés

"Szia!

A segítséged szeretném kérni! Teljesen véletlenül láttam meg itt a profilképed és már első pillantásra valami leírhatatlan bizsergést éreztem a testemben, tudtam, hogy van valami amit látok, de még nem fogtam fel! Aztán ahogy nagyobb méretben is megtekintettem a képet, majdnem elájultam! Egy réges régen elveszett fabarátom nézett vissza rám...... Nagyon jó barátok voltunk egészen gyerekkorunktól fogva és rengeteg dolgon mentünk keresztül, egymás lelki és szellemi társai voltunk, de végül az élet elszakított minket egymástól. Most már tudom...végleg.

Szeretnélek megkérni, hogyha még nem lett elhamvasztva, akkor segíts nekem a végső búcsút összehozni vele!

Üdv,

J

ui.: Próbáltam az iránymutatásodnak megfelelően használni, de sajnos elforrt róla a víz, teljes felújítás alatt van. Egyébként szeretnélek megismerni mert csak."

A profilképen egy farakás előtt áll a leányzó, az utóirat pedig a boritóképének szól, amin egy agy van és mellette hogy "use it".

Tudom sokan nem reagálnának rá, mint ahogy ő sem tette. :D Viszont miért? Ennyire gyerekes, ötlettelen, béna vagy mi? Másrészt miért nincs bennetek annyi empátia és udvariasság, hogy egy ilyen, vagy ehhez hasonló üzenetre valamit írjatok? Pl.: "Bocs, de nem ismerkedem itt". Kéééész. Nagy dolog?

Bár magamból kiindulva, írhatnának egy vicces elutasító választ is, de nem. Alapból válasz nélküli tiltás.

2018. aug. 24. 15:11
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Te meg mint aki személyeskedik, mert nem tud érvelni. :)

Ha még 5x leírod, hogy neked nem tetszik ez a fajta humor, biztos megváltozik a véleményem. Hisz annyira logikus érvelést folytatsz. "Nem tetszik neked a humorom, ezért szär." Jól látszik, mennyire életképtelen embereket képez a "világszínvonalú" magyar oktatás.

Hogy ne vádolj azzal, hogy csak személyeskedem(vissza adom csak egyébként, hisz te is szimplán csak ezt teszed, nulla érveléssel):

Az lenne az érvelés, ha azt mondanád, hogy azért nem humoros mert:

-igénytelen a szóválaszték

-gyenge a megfogalmazás

stb. De ez a "marha idétlen vicceket nyom" csak arra utal, hogy nincs kellő intelligenciád felfogni.

Ebben végre egyetértünk, a legjobb szűrő, ha ilyen leveleket írok, mert aki vevő erre a humorra, az érteni fogja a személyiségem is. Sajnos egyébként nagyon kevesen értik, de azért vonom párhuzamba az intelligenciával mert érdekes módon minél magasabb iskolai végzettségű egy nő, annál valószínűbb, hogy tetszem neki és tetszik neki a humorom. Vitázhattok ezen is, nekem ez a tapasztalatom. Tudom, nektek is van msc diplomátok, de általában az kevés hozzám. Nagy a pofám? Van mire!

Értem, hogy a nem reakció is egy reakció, csak egy műveletlen reakció. Viszont nyilván művelt lány szeretnék megismerni, így nem is bánkódom.

Nevetséges a személyeskedésed továbbra is, jól mutatja az értelmi képességeid. Nyilvánvalóan nem fogok pár műveletlen proletár amőba szintű érvelése és személyeskedése előtt meghajolni és elismerni, hogy igen, nektek van igazatok, mert ti nem értitek a humorom! Igen, tudom, jön majd hogy beképzelt vagyok és helikopter(a ti hatalmas vicc eszköztáratok úgy se terjed tovább ahogy látom, lásd 44es hsz-t és téged), de: Az a hülye leírja a Húrelméletet és érti, vagy aki nem érti és ezért lehülyézi a másikat?

Nem a legjobb példa, de legalább érvelés. :) Tehát biztos az a hülye, aki ír valamit? Nem inkább az, aki nem rendelkezik kellő szellemi képességekkel, hogy megértse azt? Tudom, tudom: helikopter.

Jólvan. :)

2018. aug. 25. 12:33
 52/57 A kérdező kommentje:
Ja egyébként írjatok már valami vicceset, hagy lássam már, hogy mégis számotokra mi a vicces. Akár ismerkedős szöveget, akár csak egy sima viccet, vagy egy vicces történetet.
2018. aug. 25. 12:36
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Én személyeskedem?

Csak pár idézet tőled:

"Jól látszik, mennyire életképtelen embereket képez a "világszínvonalú" magyar oktatás."

"nincs kellő intelligenciád"

"pár műveletlen proletár amőba szintű érvelése és személyeskedése"

Ez hol érvelés?

Na de nézzük az elejéről az egészet:

A kérdésed így szólt:

"Lányok, nők! Ti hogy reagálnátok egy ilyen FB üzenetre?"

"Tudom sokan nem reagálnának rá, mint ahogy ő sem tette. :D Viszont miért? Ennyire gyerekes, ötlettelen, béna vagy mi? "

Én (és elég sokan mások) próbálták neked elmondani, hogy miért nem kaptál választ a fent bemásolt üzenetedre.

De akkor elmondom még egyszer: Valószínűleg azért nem kaptál választ az üzenetre, és azért tiltott le a lány, mert amit te jópofának, humorosnak, kedvesnek gondoltál, azt ő idétlennek vélte és egyáltalán nem tartotta humorosnak.

Ha visszaolvasnád a válaszaimat, egyetlen egyszer nem mondtam olyat, hogy szar a humorod, csak azt mondtam, hogy számomra speciel baromira nem vicces. Nem azért nem tudom értékelni, mert nem értem, hanem mert nem tetszik. És feltehetőleg annak a lánynak sem volt vicces, akinek a levél szólt, mivel ha tetszett volna neki, akkor visszaír. De nem írt vissza.

Tehát nem én vagyok az, aki szerint csak és kizárólag az lehet intelligens, aki számára szórakoztató ez a fajta humor. Te szajkózod folyton, hogy aki ezt nem tudja értékelni, az biztosan nem érti, tehát nem intelligens, proletár amőba szintjén van.

2018. aug. 25. 12:59
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még néhány idézet tőled, ami ugye abszolút nem személyeskedés, igaz?

" kedves fap1nák!"

Mindezt a kedves jelzőt csak azért kapták a válaszolók, mert őszintén leírták, hogy ők mit reagáltak volna az üzenetre. (Ugyanis ez volt a kérdésed.)

"Mellesleg tudom, hogy a gyenge értelmi képességű lányoknak nem jön be egy-egy ilyen levél"

Ezzel szerinted nem azt mondtad, hogy mindenki gyenge értelmi képességű, aki nem értékeli ezt a fajta humort? Jééé, de, pont ezt mondtad vele.

"nektek, érzelmi és szellemi sérülteknek, nehéz ezt felfogni"

Igen, mindenki érzelmi és szellemi sérült, aki nem válaszolna erre a levélre. Természetesen.

Szerintem egy kicsit higgadj le és olvasd vissza a kérdésed meg a válaszokat.

2018. aug. 25. 13:06
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, nektek is van msc diplomátok, de általában az kevés hozzám. Nagy a pofám? Van mire!"

Ez meg őszintén felkeltette az érdeklődésem. Milyen végzettséged is van, mit is tettél le az asztalra, hogy szerinted jogos, hogy ekkora pofád van?

Milyen végzettség is kell ahhoz, hogy minden olyan embert fap.nának, proletár amőbának, érzelmi és értelmi sérültnek nevezz, aki nem értékeli az általad képviselt humort?

2018. aug. 25. 13:13
 56/57 A kérdező kommentje:

Óvoda szint.... :D

Vicces, hogy ennyi mindent visszaolvastál és bemásoltál ide, mig azt kihagytad szemrebbenés nélkül, hogy:

"(vissza adom csak egyébként, hisz te is szimplán csak ezt teszed, nulla érveléssel)"

Tehát tudatosan személyeskedem veletek, ugyanis a kezdetektől fogva nulla érveléssel szóltok hozzá:

Elmebetegnek, bolondnak, "nem százasnak"nevezve engem, miközben én csak egy udvarias, de viccesnek szánt levelemről kértem véleményt tőletek, nem megbántva senkit, még azt sem, akinek eredetileg írtam ezt a levelet.

"Milyen végzettség is kell ahhoz, hogy minden olyan embert fap.nának, proletár amőbának, érzelmi és értelmi sérültnek nevezz, aki nem értékeli az általad képviselt humort?" Semmilyen. Végzettség nélkül is lehet valaki primitív bunkó, ahogy ti is bemutattátok.

Más egyébként nem mondtam, egy szóval sem, hogy én magam képzett lennék, viszont a barátaim, barátnőim ismerőseim, rokonaim között mindig azokkal értettem meg magam jól, akiknek magas iskolai végzettségük van, illetve azok voltak vevők a humoromra is, akik képzettebbek voltak, míg a tanulatlanabb egyedektől hasonló színvonalú lekezelő magatartást láttam, mint tőletek.

Jó magam, mint ahogy a "Jól látszik, mennyire életképtelen embereket képez a "világszínvonalú" magyar oktatás." is kiderülhetett, autodidakta vagyok és a lehetőségeimhez képest jól élek.

Hogy ti szerintetek elmebeteg vagyok és hülye, az a legkevésbé sem érdekel. Az idegesitett csak fel, hogy vannak emberek, akik egy ilyen ártatlan kérdésre és mert nem értik a másik humorát, le elmebetegezik a másik felet. Aki ismétlem mint ti a helikoptert: Nem mondott semmi rosszat se annak a lánynak akinek a levelet írta, se a kérdésben nem volt nőgyalázás, hogy mekkora büdös qrva, hogy nem válaszolt, hanem csak annyi, hogy vajon mi lehetett gond a levelemmel és miért nincs annyi emberség(empátia, udvariasság)a nőkben, hogy egy elutasitó választ adjanak.

Értem én, hogy vannak akik nem állnak le, de őket ugyan úgy lehet tiltani később. Másrészt akkor majd én is elsétálok majd elforditott fejjel a legközelebbi ájult ember mellett, mert biztos az is részeg mint a múltkori ember akihez odamentem.

Tehát nem csak magával a válaszotokkal volt baj, hanem azzal a hozzáállással is, ahogy egy másik emberhez viszonyultok. Az meg aki leelmebetegez valakit csak mert nem érti a másik személyét és humorát, az ne csodálkozzon már ha lefap1názzák és alacsony szellemi képességűnek nevezik.

2018. aug. 25. 13:31
 57/57 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd csak, unatkozik, savanyú neki a citrom :) Mind tudjuk,hogy egy intelligens ember nem a gyakorin acsarkodik. Főleg,hogy a kérdésére kapott választ,nem is egyet.

Az iskolai végzettségről meg úgyis tudjuk,hogy a diploma sosem volt egyenesen arányos az intelligenciával. Fiatal még,hiányzik belőle az alázat :)

Goethe mondta, hogy "A balga bölcsnek tartja magát, s a bölcs nem irigyli tőle."

2018. aug. 25. 16:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!