Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok erre az üzenetre Fb-n egy fiútól?
"Köszönöm megkeresésed. Sajnos foglalt vagyok és ismeretlenekkel nem tartom itt a kapcsolatot.
Azért sok sikert! ;)
Üdv: Marcsa"
Ha nem lenne párom, én visszaírnék neki. Nem veszítek vele semmit, és ki tudja, mi sülhetne ki belőle. :) Persze csak akkor, ha az első üzenete alapján szimpinek tűnik, és a képeit sem tartom visszataszítónak. Itt nem elsősorban a kinézetre gondolok; volt már, hogy hasonló szöveget írt valaki, aki a profilképén éppen egy égő kuka mellett pózolt nagy büszkén egy vodkásüveggel a kezében, a leírásból az is kiderült, hogy ő gyújtogatott. Na, neki nem írtam vissza. :D
De ha normálisnak találom a srácot, akkor simán, én hiszek a netes ismerkedésben. A mostani páromat is neten találtam meg, igaz, csak véletlenül kezdtünk beszélgetni egy zenével foglalkozó honlapon, egyikünk sem társat keresett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!