Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy reagálnátok? Lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok? Lányok válaszát várom!

Figyelt kérdés

Van egy lány akinek már egyszer szerelmet vallottam! De akkor nem rég lett vége egy kapcsolatának. És akkor azt mondta hogy egyenlőre nem megy bele csak beszélgessünk majd későbbiekben meglátjuk. Sajnos önfejű voltam és nem is próbáltam többet. Azóta havi egyszer beszéltem vele. Viszont most megint nagyon jó kapcsolatom lett vele és éreztem a vonzalmat is és szerintem ős is! És nagyon jó volt vele! Kérdésem az lenne, hogy elmerjekk-e neki küldeni egy levelet? Amiben leírom hogy bánt hogy nem próbálkoztam tovább és mégegyszer ez a hibát nem követem el és küzdök érte és nagyon szeretem! Természtesen nem akarom most se siettetni... teljesen kitartó lenne a mentalitásom mert tudom hogy ő az igazi! Annyira szeretem nem tudnám mégegyszer feladni:/

Segítsetek!! Olyan véálaszokat ne írjatok hogy mondjam el ezt személyesen! Kérésem az lenne lányok hogy egy ilyen levélre pozitívan vagy negatívan reagálnátok..

köszii

2013. jan. 3. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez csúnya dolog!
2013. jan. 3. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és 19 éves fiú voltam :)
2013. jan. 3. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
az, hogy hogyan reagálnánk nem biztos, hogy megegyzik azzal, ahogy a lány reagálna :) mindenképpen próbáld meg. tudod.. aki mer az nyer.
2013. jan. 3. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Eloszor ismerkedjetek, talakozzatok, randizzatok, es majd x ido elteltevel vallj neki szerelmet, mert ha egybol igy inditasz, elvesz a varazs. A rajongasodat ugyis latni fogja es erzi majd, de ne dobj a vallara ekkora dolgot mar most, hiszen lehet, hogy o meg nem erez igy, es ido kell neki. Lehet, hogy ezzel elijeszted.

Magambol kiindulva hizelgonek talalnam, de korainak es hirtelen tul soknak. Adagold neki mertekkel a dolgokat.

2013. jan. 3. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Először inkább egy személyes találkára és beszélgetésre hívd el,mert ez így egyszerre szerintem is túl sok.
2013. jan. 3. 12:18
 6/8 A kérdező kommentje:
De már tudja hisz volt erről szó! Csak akkor nem léptünk! Visznt úgy gondlom hogy ezzel most nyerhetnék!
2013. jan. 3. 12:20
 7/8 anonim válasza:
Jobb nem ennyire eloreszaladni, hadd ismerkedjetek meg, bulizzatok, nem kell egybol a melyvizbe ugrani. Hadd kedveljen es ismerjen meg jobban, aztan ha mar o is kezd kedvelni, akkor jonnek maguk utan a dolgok a jovovel es azerzelmekkel kapcsolatban.
2013. jan. 3. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Látom, hogy régi a kérdés, de sok ilyen fiú van, hátha olvassák...

Az a baj, hogy a mai világban ha levelet kap az ember, mondjuk a haver odaviszi, hogy xy küldte, az totál gyerekes, azonnal elutasítanám magamban a srácot, persze kedves maradnék... Olyannal, aki oda sem mer jönni, hanem leveleket, meg facebook üzeneteket küldözget, azt meghagynám valami anyáskodó csajnak, aki pátyolgatja majd a betoji kis lelkét. Abszolút negatív lenne.

Egyébként kérdező - mi lett végülis?

2013. szept. 16. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!