Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok erre? Egy gyerek előtt ilyet tenni?
Ha már az elején tisztázod a kép "eredetét", megspóroltad volna a további cirkuszt. A hallgatással csak okot adsz a gyanakvásra, felesleges indulatokat generálsz.
Egyébként sajnálatos szitu, nem lehetett kellemes az öcsinek.
Miért vagytok együtt??? Elkapja a torkodat,normális vagy asszony?
Szóval a válasz erre az hogy én elhagynám. Aki egy nővel így bánik az nem érdemel mást. Ennyire féltékenynek lenni. Ha egy kozos képed lesz egy pasival, akkor majd elvágja a torkod vagy agyonver?
Az oké, hogy néha normális de ha ilyenre képes,akkor látszik hogy hajlamos ilyenekre.
Bocs, hogy ezt írom. Két hülye egy pár!
1.Miért nem válaszoltál neki elsőre, amikor kérdezte? Főleg, hogyha ilyen féltékeny...
2.Nem szembeköpni kell a másikat, mert ez is kb olyan hozzáállás, mint előző este a férjedé.
Én a helyedben félrehívnám a férjemet és megmondanám neki, hogy tiszteletlen volt. Nem adtál okot arra, hogy féltékeny legyen, a képet a netről töltöttem le, nézzen utána. És ha mégegyszer így viselkedik, akkor pakolsz és ott hagyod, de kérjen bocsánatot a viselkedéséért. Aztán természetesen, te is bocsánatot kérhetsz a szembeköpésért. Azért mert más hülye, neked még nem kell annak lenni.
Az öcsédet, meg hívd félre. Mondd el neki, hogy a férjednek rossz napja volt, féltékeny volt nagyon, de megbeszéltétek. Emiatt ő ne érezze rosszul magát, mert ő tényleg nem tehet arról, hogy ti így veszekedtek.
Aki hagyja, hogy alázzák, ne lepődjön meg, ha kap. Te döntesz. Utólag panaszkodni felesleges.
A tesódnak, a cicás képnek, stb. semmi köze az eseményekhez. A lényeg nem itt van. Ha szerinted a fojtogatás és szembeköpés egy kapcsolat része, akkor ne gyere panaszkodni, hanem élj benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!