Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok erre? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok erre? Egy gyerek előtt ilyet tenni?

Figyelt kérdés
tegnap este itt aludt az öcsém nálunk (12 éves). a férjem "talált" egy képet a telefonomban, egy cicáról, csak mellette egy áll egy férfi, mivel nagyon szeretem a cicákat ezért letöltöttem és rátettem a telefonomra. mivel olyan hangnemben kérdezte meg tőlem, hogy honnan van ez a kép, és kié ez a macska, hogy nem válaszoltam neki, ezért jó néhányszor megszorongatott, és elkapta a torkomat is az öcsém szeme láttára. majd a konyhában felborongatta a székeket. úgy szégyenlem ami történt, hogy nem bírok az öcsém szemébe nézni, aki azért jött nálunk, hogy legyen egy kis nyugi mert apám alkoholista, és állandóan ezt csinálja ő is. a férjemet reggel szembeköptem, mikor reggel úgy tett mintha semmi sem történt volna.
2012. dec. 21. 13:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

"Nincs a világon olyan pasi, aki ezen be ne dühödne."

Ezzel nem értek egyet. A párom akkor sem akadna ki, ha azt mondanám, a pasi a cica mellett a szeretőm. Csak nevetne egyet és menne tovább. Mert ismer. A normális férfiak és nők normális kapcsolatokat tudnak kialakítani, és ehhez nem kell verekdni. Egyik oldalról sem.

Ezt a helyzetet nem a nő rontotta el. Eleve hibás az egész, úgy ahogy van.

Nem az a gond, hogy "egy gyerek előtt ilyet tesz", hanem az, hogy egyáltalán ilyet teszTEK mindketten! Szép pár!

2012. dec. 21. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:

persze ha ismer és tudja, hogy alaptalan, akkor naná, hogy röhög, de ha valaki nem válaszol egy ilyen kérdésre, ha már eleve agresszív a hangnem, akkor azt dupla provokációnak veheti egy ilyen helyzetbe

a lényegen nem változtat, ha egyszer ilyet csinált a pasi, akkor nem áll távol tőle az erőszakosság egy nővel szemben

2012. dec. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!