Ti hogy reagálnátok le ha a játszótéren kölcsönadott játékot eltöri a másik gyerek, majd távoznak mint ha mi sem történt volna, ráadásul köszönés nélkül?
erre mit reagáltak?
szerintem jogos volt részedről. semmi baj ha elnézést kérnek, de így olyan... hát fura :(
Annyi ilyen bunkó van, mi is nap mint nap találkozunk ilyenekkel. Az a borzasztó ebben, hogy a gyerekük ugyanilyen lesz, mert ezt látja.
Az a minimum, ha a gyerekem tönkreteszi más játékát, hogy megkérdezem, mivel tartozom, esetleg adok cserébe valamit, de mindenképpen kárpótolnám.
Mi mindig megkérdezzük, hogy szabad-e játszani akár labdával, homokozószettel, ha nem a miénk. Bicikli és más komolyabb értékű játék szóba sem jöhet, tehát ha azokat veszi célba a lányom, mindig mondom, hogy nem a miénk, nem szabad.
Szia,sajnálom a kislányod. Az én kislányom is hasonlóan reagált volna. Sajna vannak ilyen fellnőttek. És a gyereke is ezt látja. Az lett volna a minimum ha szólnak h mi történt,és elnézést kérnek. Valszeg nem a törött lapát fájt neked- habár a kedvenc kiskocsija a lányodnak...
Sztem hasonlóan cselekedtem volna mint Te,de sajna nem tudunk mást csak bosszankodni pár percre.
Játszótérre elvből nem viszünk olyan játékot, ami kedvenc, vagy nagy értékű, éppen azért, mert sajnos rengeteg "furcsa" család, furcsán nevelt gyerek van. Ettől függetlenül hatalmas b*nkóság, amit ez a család csinált veletek, és én is nagyon sajnálom a kislányodat...
Ami még nagyobb baj, hogy ezek után nagyon nehéz lesz majd arra tanítani, hogy ne legyen irigy, és adja oda a játékait másoknak is, ha azok kérik... Nem igazán fogod tudni észérvekkel meggyőzni őt.
Tuti hogy észrevették,mert a gyerek végig a homokozóban volt,és úgy ment érte az egyik!
Hogy reagáltak....? Sehogy! Az egyik visszakiabált hogy ja bocs,és mentek tovább. Én meg legszívesebben megrugdostam volna!!!
Nem semmi...
Az a minimum, hogy a szülő megkérdezi, hogy egyáltalán játszhat e vele a gyerek...nem hogy még eltörés után lelép szó nélkül...
Le lehet pontozni, de én összeszedem a homokozószettet a gyerek után ha nem játszik vele és viszem magunkkal ha átmegy pl a hintákhoz. Ismerősömnek ellopták, mert 2 perce eltávolodtak, de érdekes módon senki nem vállalta el pedig senki nem is ment el a játszóról...
Sőt, be sem megyünk arra a játszóra ahol kisebbségiek is vannak. Na persze az a szakadt fajta. Olyankor vagy eltűnik valami vagy más történik ( gyerekbe belerúgott egyszer az egyik csak úgy és röhögve elszaladt), de sose jó.
Másrészről meg nem vagyok milliomos, nem tudok minden héten új játékokat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!