Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy reagálnátok le ha a...

Ti hogy reagálnátok le ha a játszótéren kölcsönadott játékot eltöri a másik gyerek, majd távoznak mint ha mi sem történt volna, ráadásul köszönés nélkül?

Figyelt kérdés
Ma történt 2 éves kislányommal voltam a játszótéren,nem volt ott más. Majd megjelent egy 3-4év közötti kisfiú 4felnőtt társaságában. Rögtön szaladt hozzánk,és elkezdett játszani a lányom homokozókészletével. Nem is ez baj,mert a játszón mindenki játszik,mindenki játékával. A lányom elindult máshová játszani,a homokozót otthagytuk a kisfiúval. Kb 10perc múlva arra lettem figyelmes hogy a család elindul a játszótérről. Mikor elmentek akkor láttam hogy egy lapátot el van törve,és a kislányom műanyag kiskocsija aminek egy elefánt a feje le van törve. Szegénykém mikor meglátta elkezdett pityeregni,próbálta visszatenni de már nem lehetett. Nagyon sajnáltam,és annyira ideges lettem hogy utánuk kiabáltam hogy köszönöm hogy tönkretették a lányom játékát,és legalább bocsánatot kellett volna kérni ha már megtörtént,és nem szó nélkül távozni.

2012. márc. 14. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy a bocsánatkérés lett volna az alap! Ne gondold, hogy nem neked adok igazat ebben a helyzetben, kérdező!

A legtöbben valószínűleg azért nem tudjuk, mit tettünk volna a helyedben, mert extrém idiótákkal akadtatok össze.

Kedvenc játék és drága játék egyébként nem mindig azonos, persze ha egy dömperről van szó, az valóban nem otthonra, hanem a homokozóba való, ha kedvenc, ha nem... Még egyszer: nem akartalak bántani, vagy kioktatni, teljesen jogosan vagy dühös!!!

2012. márc. 14. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
hát minimum azt amit te,én is utánuk kiabálok,de ennél nem hiszem hogy többet tettem volna.viszont én is csak olyat viszek játszóra amit senki nem sajnál.és pár fillér.sajnálom,hogy szegény kislányod rosszul érintette.
2012. márc. 14. 16:16
 13/17 A kérdező kommentje:

"Még egyszer: nem akartalak bántani, vagy kioktatni, teljesen jogosan vagy dühös!!!"

Egy pillanatig sem gondoltam hogy bántani vagy kioktatni szerettél volna! Ilyen esetben nem az a bántó hogy tönkrement valami,hanem az hogy a gyerekemnek "fájdalmat" okoztak!

Köszönöm a választ mindenkinek!

2012. márc. 14. 16:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Utálom a játszótéren azt, hogy a szülők többsége rá sem bagózik a gyerekére, örül hogy végre dumcsizhat más anyukákkal amíg a gyereke azt csinál amit akar......játszóházban dettó.

Játszótéren volt egy gyerek, aki mindenkitől elvette a játékokat ( a kezükből!), a játszóházban meg egy ló gyerek, aki idősebb volt mint a többiek, és azzal szórakozott, hogy egy motorral megpróbált elütni a kisebbeket..............anyja persze csücsükélt és rá sem bagózott.

Mivel az ilyen szülők rá hagynak mindent a gyerekre, mondván "jaj hát még kicsi", ezek a gyerekek a tipikusan neveletlen, engedetlen, vad kölkök. Utálom az ilyen szülőt, amiért nem neveli meg a gyerekét.

Jogosan akadtál ki, én is ezt tettem volna.

2012. márc. 14. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy mérges vagy, itt nem az értékéről van szó, hanem hogy a kislányodnak fontos volt, ők pedig le se sz..rták. Irtó rohadt bunkó emberek vannak, már bocsánat, de erre nem lehet mit mondani. :(
2012. márc. 14. 17:19
 16/17 anonim ***** válasza:
93%

Hú te bátor vagy ám.

Én szétrobbantam volna az idegtől magamban, de nem szóltam volna. Ugyanis az ilyenek felvannak készülve szavakban is, hogy odavágjanak, jóra nem számítok tőlük, én meg nem vagyok annyira jó vitatkozásból, és csak idegesebb lennék, hogy még nekik áll följebb.

Amúgy bármi is ha nem is drága, de kedves a kicsidnek, akkor értesd meg vele, hogy sajnos eltörhet mások által a játék, biztos leakarja e vinni. Vagy akár te elbirod e viselni, hogy baj éri a játékokat, és aszerint szelektáljatok mit visztek ki.

2012. márc. 14. 18:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok én olyan bátor,de ha a gyerekemről van szó "ölök"! Van mikor muszáj kinyitnom a számat,és ez egy olyan helyzet volt. Gondolom megverni úgy sem fognak!
2012. márc. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!