Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleslegesen aggódom? Ti, hogy reagálnátok ilyen helyzetben?
Az én párom is el szokott járni barátaival, de ő aztán részletesen beszámol, hogy mit csináltak mi történt vagy mi nem (pedig nem szoktam kérdezni). Habár nekem ez mindegy, mert bízom benne.
Az viszont nem jó, ha már 1 hónap után ilyeneken aggódsz. Hosszú távon csak rosszabb lesz. Szerintem beszélgess vele erről, mert akkor úgyis látod a reakcióját, szerintem nem nehéz észrevenni (főleg kapcsolatban) ha valaki hazudik. Habár kétlem, hogy átbaszna. Ha nem te kellenél neki, az máshogy (is) megmutatkozna...
előfordulhat, hogy túlreagálod, de mivel én kicsit féltékenyebb típus vagyok ezért lehet hogy én kicsit kiakadtam volna....lehet hogy tényleg nem mond el valamit, vagy még nem szokott hozzá a kapcsolatotokhoz, vagy a kötöttséget. beszéld meg vele.
vagy kitudja az is lehet hogy olyankor kötött programja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!