Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti hogy reagálnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti hogy reagálnátok egy ilyen FB üzenetre?

Figyelt kérdés

"Szia!

A segítséged szeretném kérni! Teljesen véletlenül láttam meg itt a profilképed és már első pillantásra valami leírhatatlan bizsergést éreztem a testemben, tudtam, hogy van valami amit látok, de még nem fogtam fel! Aztán ahogy nagyobb méretben is megtekintettem a képet, majdnem elájultam! Egy réges régen elveszett fabarátom nézett vissza rám...... Nagyon jó barátok voltunk egészen gyerekkorunktól fogva és rengeteg dolgon mentünk keresztül, egymás lelki és szellemi társai voltunk, de végül az élet elszakított minket egymástól. Most már tudom...végleg.

Szeretnélek megkérni, hogyha még nem lett elhamvasztva, akkor segíts nekem a végső búcsút összehozni vele!

Üdv,

J

ui.: Próbáltam az iránymutatásodnak megfelelően használni, de sajnos elforrt róla a víz, teljes felújítás alatt van. Egyébként szeretnélek megismerni mert csak."

A profilképen egy farakás előtt áll a leányzó, az utóirat pedig a boritóképének szól, amin egy agy van és mellette hogy "use it".

Tudom sokan nem reagálnának rá, mint ahogy ő sem tette. :D Viszont miért? Ennyire gyerekes, ötlettelen, béna vagy mi? Másrészt miért nincs bennetek annyi empátia és udvariasság, hogy egy ilyen, vagy ehhez hasonló üzenetre valamit írjatok? Pl.: "Bocs, de nem ismerkedem itt". Kéééész. Nagy dolog?

Bár magamból kiindulva, írhatnának egy vicces elutasító választ is, de nem. Alapból válasz nélküli tiltás.

2018. aug. 24. 15:11
1 2 3 4 5 6
 1/57 A kérdező kommentje:
Jó, egyébként kb 1 perc alatt írtam meg ezt a csodás levelet, tényleg nem egy nagy cucc, de már elvette a kedvem a sok(jó, csak 3 darab, de nagyon ritkán írok lányokra ismeretlenül, ahhoz képest sok)válasz nélküli elutasítás. Viszont úgy gondolom, hogy nem is egy "csá, van p1nád?" szintű levél, amit ne lehetne válaszra méltatni.
2018. aug. 24. 15:14
 2/57 anonim ***** válasza:
100%

Idegenektől kapott leveleket eldugja a fb egy mellékes mappába.

Én pl évi egyszer nézem meg, szóval szerintem én se reagálnék semmit. Észre se venném.

2018. aug. 24. 15:15
 3/57 anonim ***** válasza:
92%

Számomra ez egyáltalán nem humoros, hanem erőltetett, és biztos, hogy azt gondolnám, nem vagy százas.

De biztos válaszolnék valami udvarias lekoptató szöveget. Viszont neked attól miért lesz jobb?

2018. aug. 24. 15:17
 4/57 anonim ***** válasza:
25%
nem asztalom az áldozathibáztatás, azonban ezt a partit lehet, hogy egy laza "no, no, use it! -> ❤️"-tel vagy egyenes beszéddel is lehoztad volna..ha nem hát nem, jobb ha most "jelzi"
2018. aug. 24. 15:17
 5/57 anonim ***** válasza:
98%

Mert mikor valaki bolond, azt ignoráljuk, hogy ne vegyen észre. Mikor valaki üvöltözik a metrón, mivel nem Metropolis-ban vagyunk, így nem jön senki megmenteni, úgy teszünk, mintha semmit nem látnánk, semmit nem hallanánk.

Bevallom, az első mondat után befejeztem volna az olvasást, ha face-n kapom ezt.

2018. aug. 24. 15:19
 6/57 anonim ***** válasza:
84%
Két mondat után töröltem volna szó nélkül olvasatlanul. Annyira leuralt írás.
2018. aug. 24. 15:21
 7/57 anonim ***** válasza:
Most akkor tényleg az ovis badátod volt, vagy mi ez az agymenés?
2018. aug. 24. 15:56
 8/57 anonim ***** válasza:
97%
Na, betalált egy elmebeteg...mit vétettem??? :( És ezzel a lehangoló gondolattal a tiltás ikont megnyomom.
2018. aug. 24. 15:59
 9/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az őszinte válaszokat, kedves fap1nák!
2018. aug. 24. 16:02
 10/57 A kérdező kommentje:

Mellesleg tudom, hogy a gyenge értelmi képességű lányoknak nem jön be egy-egy ilyen levél, de nyilván az fb-s lehetőségekhez mérten igyekszem olyan lányoknak írni, akiknek szellemi képességeik elérik azt a szintet, hogy értékeljék a trashhumort.

Attól jobb, ha válaszol valakim, hogy megadja az alapvető tiszteletet a másik felé. Én is köszöntem neki, leírtam az agymenésem, majd elköszöntem. Tudom, nektek, érzelmi és szellemi sérülteknek, nehéz ezt felfogni, de alapvető illemszabályokat akkor is be kellene tartani, ha a másik mondandója számotokra nem szimpatikus.

2018. aug. 24. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!