Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti hogy reagálnátok egy ilyen FB üzenetre?
"Szia!
A segítséged szeretném kérni! Teljesen véletlenül láttam meg itt a profilképed és már első pillantásra valami leírhatatlan bizsergést éreztem a testemben, tudtam, hogy van valami amit látok, de még nem fogtam fel! Aztán ahogy nagyobb méretben is megtekintettem a képet, majdnem elájultam! Egy réges régen elveszett fabarátom nézett vissza rám...... Nagyon jó barátok voltunk egészen gyerekkorunktól fogva és rengeteg dolgon mentünk keresztül, egymás lelki és szellemi társai voltunk, de végül az élet elszakított minket egymástól. Most már tudom...végleg.
Szeretnélek megkérni, hogyha még nem lett elhamvasztva, akkor segíts nekem a végső búcsút összehozni vele!
Üdv,
J
ui.: Próbáltam az iránymutatásodnak megfelelően használni, de sajnos elforrt róla a víz, teljes felújítás alatt van. Egyébként szeretnélek megismerni mert csak."
A profilképen egy farakás előtt áll a leányzó, az utóirat pedig a boritóképének szól, amin egy agy van és mellette hogy "use it".
Tudom sokan nem reagálnának rá, mint ahogy ő sem tette. :D Viszont miért? Ennyire gyerekes, ötlettelen, béna vagy mi? Másrészt miért nincs bennetek annyi empátia és udvariasság, hogy egy ilyen, vagy ehhez hasonló üzenetre valamit írjatok? Pl.: "Bocs, de nem ismerkedem itt". Kéééész. Nagy dolog?
Bár magamból kiindulva, írhatnának egy vicces elutasító választ is, de nem. Alapból válasz nélküli tiltás.
Próbálok nem személyeskedni....nehéz.
Tehát hol is írtam, hogy csak ez az egyetlen humor ami értelmes? Soha, sehol. Ez is a humor egy ága, ami valakinek bejön, valakinek nem. Nekem sokféle humor bejön, köztük ez is. Ennyi. Az intelligencia ahhoz kell, hogy megértsd azt, hogy ez önirónikus szarkazmus.
Szerintem a legtöbb ember pontosan értette, hogy mire vonatkozik a levél, és hogy mi benne a vicc.
Csak nem tartják viccesnek. Ennyi:)
És a további írásaidból igen is az jött le, hogy szerinted mindenki unintelligens, aki ezen nem röhög. Holott nem biztos, hogy valaki azért nem röhög, mert nem érti, hanem azért, mert nem tartja viccesnek. A kettő nem ugyanaz.
Jólvan akkor írj jobbat fél 11kor hullafáradtan 1 perc alatt.
Mint ahogy élőben sem fog valaki egyből szerelmet vallani és életrajzi regényt felolvasni a másiknak, úgy neten sem fogok ennél több energiát fektetni egy nyomorék ismerkedős levélbe. A célját, a kapcsolat felvételét szerintem teljesítheti ennyi is egy értelmes embernél, mert levágja, hogy tökre nincs semmi alapja annak, hogy mit írjon a kezdeményező fél, ezért kínjában hülyeségeket ír. Ehhez kell az intelligencia, nem a favicchez.
Kérdező, hiába magyarázod a bizonyítványod, ez bizony gyenge lett, ezt el kell ismerned. Ha meg annyira fáradt vagy, hogy nem forognak a fogaskerekek, akkor inkább menj aludni, és másnap írj rá arra, aki szimpatikus neked. Gondolom a lány másnap is fenn lett volna fb-on.
Amúgy senki sem írta, hogy egyből egy szonettel kellene kezdened az ismerkedést, sőt, még ezt a leveledet is sokallták. Ezt túltoltad, ezért tűnik soknak és erőltetettnek. Jobban jártál volna egy egyszerűbb, könnyedebb üzenettel.
Az intelligenciáról meg szálljunk már le, itt lassan már mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Van különbség aközött, hogy valaki nem érti vagy nem értékeli ezt a fajta humort. Attól, hogy valakinek ez nem jön be még nem lesz ostoba. (Nem mellesleg ennek a felismerése is bőven az intelligencia égisze alá tartozik.)
Gondoltam ha már teljesen kifejtem, miért emlegetem ennyit az intelligenciát, akkor már csak megértitek, hogy mire is gondolok. De, nem. Miért is?
Túl toltam vagy sem, nem az irodalom tanárom, hogy leosztályozzon. Visszaír, ha elutasitóan akkor nem írok többet, ha nyit felém, akkor pedig jobban megismer és ha akkor sem tetszik neki a személyem, akkor ugyan úgy letud tiltani szó nélkül. Nem értem mit nem lehet ezen érteni.
Jó, hát akkor nyomasd ezt a humort, csak vedd figyelembe, hogy még az intelligensnek tűnő nők sem fogják érteni.
Ha van az ilyen tefajta humorodnak egy tematikus csoport facen, mindenképp javasolnám, hogy ott ismerkedj, mert akkor tuti megértésre lelsz 🙂
Jézusom úgy csinálsz, mint egy sértődött óvodás.
Senki nem mondta, hogy a másik végletet kellene alkalmazni és ilyen "jó a bukszád" féle idiótaságokat írni. Csak azt mondta meg itt pár ember, hogy nekik személy szerint ez a fajta humor nem tetszik. Ha kapnék egy ilyen üzenetet, akkor nem az jutna eszembe róla, hogy "milyen humoros és intelligens ez a srác", hanem az, hogy "atyaég, ez mindig ilyen marha idétlen vicceket nyom? Mert akkor nem szeretnék vele még barátkozni sem."
De amúgy nem tudom mit akadsz ki. Ha neked ez olyan iszonyatosan vicces és olyan embert szeretnél, aki hozzád hasonló, akkor nyugodtan toljad az ilyen üzeneteket, mert legalább szelektál. Úgy is csak az fog visszaírni rá, akinek bejön ez a fajta humor. Te meg gondolom úgy is olyan nőt szeretnél, aki ezt értékeli.
Abban egyet tudok érteni, hogy vissza lehet írni 2 sort illendőségből, nem szakadna le senkinek a keze, mint mondtam, én vissza is szoktam.
De ha nem ír vissza, hát lépj túl rajta és kész.
A nem reagálás s egyfajta válasz. (Lefordítom neked: "nem szeretnék veled ismerkedni".)
De amit itt művelsz, az egyszerűen vicc. Annak ellenére, hogy a humorunk kicsit sem egyezik, az elején még viszonylag értelmesnek gondoltalak, elvégre legalább normálisan írsz, fogalmazol. De ez a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" és a "csinálj jobbat hulla fáradtan" szövegeket. Hát magadat égeted, vedd már észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!