Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti hogy reagálnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti hogy reagálnátok egy ilyen FB üzenetre?

Figyelt kérdés

"Szia!

A segítséged szeretném kérni! Teljesen véletlenül láttam meg itt a profilképed és már első pillantásra valami leírhatatlan bizsergést éreztem a testemben, tudtam, hogy van valami amit látok, de még nem fogtam fel! Aztán ahogy nagyobb méretben is megtekintettem a képet, majdnem elájultam! Egy réges régen elveszett fabarátom nézett vissza rám...... Nagyon jó barátok voltunk egészen gyerekkorunktól fogva és rengeteg dolgon mentünk keresztül, egymás lelki és szellemi társai voltunk, de végül az élet elszakított minket egymástól. Most már tudom...végleg.

Szeretnélek megkérni, hogyha még nem lett elhamvasztva, akkor segíts nekem a végső búcsút összehozni vele!

Üdv,

J

ui.: Próbáltam az iránymutatásodnak megfelelően használni, de sajnos elforrt róla a víz, teljes felújítás alatt van. Egyébként szeretnélek megismerni mert csak."

A profilképen egy farakás előtt áll a leányzó, az utóirat pedig a boritóképének szól, amin egy agy van és mellette hogy "use it".

Tudom sokan nem reagálnának rá, mint ahogy ő sem tette. :D Viszont miért? Ennyire gyerekes, ötlettelen, béna vagy mi? Másrészt miért nincs bennetek annyi empátia és udvariasság, hogy egy ilyen, vagy ehhez hasonló üzenetre valamit írjatok? Pl.: "Bocs, de nem ismerkedem itt". Kéééész. Nagy dolog?

Bár magamból kiindulva, írhatnának egy vicces elutasító választ is, de nem. Alapból válasz nélküli tiltás.

2018. aug. 24. 15:11
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
97%
Nincsenek alapvető illemszabályok. Ha valakit ignorálok, akkor ignorálok. Nem tartozom semmivel, csak mert te kitaláltál valami nyomiságot.
2018. aug. 24. 16:23
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy ez egy erőltetett sz4r, bocs.

Az ötlet még jó is lenne, de ahogy fogalmazol, meg ez a szóhasználat...

Nem kell 2 képre írnod, az már megint sok, bőven elég az egyikre, főleg, hogy így az üzeneted és az utóiratod között nincs semmi összefüggés (értem én, hogy az egyik a profilkép, a másik meg a borító), ami még erőltetettebbé teszi.

2018. aug. 24. 16:34
 13/57 anonim ***** válasza:
97%
Ez rohadt szánalmas... NEM vicces hanem irtó nevetséges.
2018. aug. 24. 16:45
 14/57 anonim ***** válasza:
97%

Túl sok. És igenis én döntöm el,hogy mire válaszolok,meg mire nem. A válaszaidból látszik,hogy nem fogadsz el a te véleményedtől eltérő álláspontot.

Valószínűleg te lennél az,akinek írok vissza,hogy ne haragudj,de nem ismerkedem és erre még elkezd vallatni,hogy miért nem meg hogy milyen egy bunkó vagyok.

Erre nincsen semmi szükségem. Voltaképpen tökmindegy,hogy butának meg fap*nának titulálsz,semmin nem fog változtatni..én is tudom mit tettem le az asztalra,nem kell idegeneknek bizonyítanom és másnak sem kell bizonyítania.

Akinek bejössz,vissza fog írni,ha látja az üzenetedet. Viszont lehet,hogy szimpatikusabb képet keltenél valami egyszerűbb szöveggel.

2018. aug. 24. 16:46
 15/57 anonim ***** válasza:
97%

Egyébként meg MIÉRT kéne, hogy bárki is válaszoljon neked?

Az, hogy te égeted magad egy dolog, neki meg szíve-joga ignorálni 100% a te agymenésedet.

35 ffi

2018. aug. 24. 16:47
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg társkeresőn azt mondom, illik válaszolni, hogy nem akar veled ismerkedni. De FB-n a kéretlen üzenetekre egyáltalán nem.

A leveled meg gyerekes, béna, erőltetett. Mondjuk ha tetszel egy lánynak kép alapján, akkor tök mindegy mit írsz, egy szia is elég lehet.

2018. aug. 24. 17:14
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Azt lehagytad a végéről hogy ugyanitt bojler eladó.

Viccet félretéve férfiként mondom, hogy ez nagyon mesterséges, csak leégeted magad. Nem azt mondom, hogy nem kell kreatívnak lenni, de fontos, hogy megmaradjon a természetesség.

2018. aug. 24. 17:26
 18/57 A kérdező kommentje:
Pont, hogy az a lényege a trashhumornak, hogy erőltetetten szär. Nyugodjatok meg, nem fogok írni senki másnak.
2018. aug. 24. 17:32
 19/57 A kérdező kommentje:

Egyébként semmi különbség az élő beszéd, a társkeresős levelezés vagy az FB között. Az, hogy ti felállítotok magatokban egy értékrendet, még nem lesz univerzális és mindenható. Én nekem akármilyen szerencsétlen ember ír, akármilyen hülyeséget, vagy számomra akár kellemetlen szituációba hoz, művelt ember módjára válaszolok neki.

Az, hogy ti nem irtok semmit, csak a ti műveletlenségetek jelzi.

2018. aug. 24. 17:35
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok mindenen tudok nevetni, de ezen nem. Ebben -számomra- semmi vicces nincs. Erőltetett, gagyi, idétlen.

Az egyetlen dolog, amit le tudok szűrni ebből a levélből, hogy baromira nem egyezik a humorunk. Márpedig az szerintem fontos.

Ennek ellenére általában szoktam válaszolni azoknak is, akiknek már az első levelük sem szimpatikus. Szóval igen, annyit megtehetne, hogy visszaír. De azt is hozzáteszem, hogy a facebook annyira hülye helyen tárolja az ismeretlenektől kapott leveleket, hogy volt, hogy konkrétan 1 évvel később vettem észre, hogy írt valaki. Tehát nem biztos, hogy bunkó, lehet, hogy szimplán nem látta.

2018. aug. 24. 17:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!