Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti hogy reagálnátok egy ilyen FB üzenetre?
"Szia!
A segítséged szeretném kérni! Teljesen véletlenül láttam meg itt a profilképed és már első pillantásra valami leírhatatlan bizsergést éreztem a testemben, tudtam, hogy van valami amit látok, de még nem fogtam fel! Aztán ahogy nagyobb méretben is megtekintettem a képet, majdnem elájultam! Egy réges régen elveszett fabarátom nézett vissza rám...... Nagyon jó barátok voltunk egészen gyerekkorunktól fogva és rengeteg dolgon mentünk keresztül, egymás lelki és szellemi társai voltunk, de végül az élet elszakított minket egymástól. Most már tudom...végleg.
Szeretnélek megkérni, hogyha még nem lett elhamvasztva, akkor segíts nekem a végső búcsút összehozni vele!
Üdv,
J
ui.: Próbáltam az iránymutatásodnak megfelelően használni, de sajnos elforrt róla a víz, teljes felújítás alatt van. Egyébként szeretnélek megismerni mert csak."
A profilképen egy farakás előtt áll a leányzó, az utóirat pedig a boritóképének szól, amin egy agy van és mellette hogy "use it".
Tudom sokan nem reagálnának rá, mint ahogy ő sem tette. :D Viszont miért? Ennyire gyerekes, ötlettelen, béna vagy mi? Másrészt miért nincs bennetek annyi empátia és udvariasság, hogy egy ilyen, vagy ehhez hasonló üzenetre valamit írjatok? Pl.: "Bocs, de nem ismerkedem itt". Kéééész. Nagy dolog?
Bár magamból kiindulva, írhatnának egy vicces elutasító választ is, de nem. Alapból válasz nélküli tiltás.
Legalább hiteles vagy. Olvasva ezt a levelet kész vagyok elhinni, hogy gyermekkorodban valóban egy fa volt a szellemi és lelki társad. Továbbá azt is, hogy "...sajnos elforrt róla a víz".(Ne haragudj :D)
Csak egy tipp: Mielőtt hasonló levelet tervezel elküdeni, mutasd meg egy barátodnak. (Lehetőleg nőnek.)
31: Ez nem igaz, volt már pár nő az életemben aki értékelte, de az tény, hogy a legtöbbnek nincs kellő intelligenciája ahhoz, hogy értékelni tudja a humor ezen formáját.
32: Ilyen egy normális, a másikat nem lealázó válasz. Külön öröm, hogy levágtad benne az öniróniám. :)
Megmutattam, az exemnek, de nyilván azért az exem... :D Vagyis azért volt a párom, mert értette a humorom.
Igazából az ilyen levelek jó szűrést biztosítanak ahhoz, hogy olyan lánnyal ismerkedjek, aki érti a személyiségem. Pl. az itt válaszoló lányok egyike sem értette, de a válaszukból nyilvánvalóvá vált az is, hogy más értelmi és érzelmi síkon mozgunk.
Tehát nem adom fel önmagam, legfeljebb tényleg tömörebben fogalmazok majd és több időt fektetek a megfogalmazásba.
Köszönöm az értelmes és értékelhető válaszokat!
Én csak arra szeretnék rávilágítani, hogy itt minden nő azt írta, nem jön be neki ez a fajta ismerkedés-barhogy is fogalmaztak. Kérlek, ezen gondolkodj el egy kicsit.
Én amúgy értem az ilyen fajta humort is, de ez szerintem is gyenge lett. És attól, hogy valakinek ez nem vicces, még lehet jó humorérzéke.
"de az tény, hogy a legtöbbnek nincs kellő intelligenciája ahhoz, hogy értékelni tudja a humor ezen formáját."
Ne haragudj ,ár, de attól, hogy valaki nem érti ezt a fajta humort, még lehet intelligens.
Ne szépítsd, igazság szerint pont az intelligensebb nők nem értékelik ezt az ömlengős, erőltetett stílust. Nekik a humor máshol kezdődik.
"Aztak*va😂😂😂😂 a legtöbbnek nincs kellő intelligenciája...besz*rok😂 nem gondolsz egy picit sokat magadról?:D"
Jaja, pont ilyen egy intelligens nő hozzászólása. :) Szerencsére már régen megtanultam, hogy minden vélemény annyit ír, mint amennyit az, aki mondja. Puszika!
Nem véletlen egyébként, hogy nagyon válogatós vagyok, hisz amint itt is nyilvánvalóvá vált, a nők többsége nem túl intelligens. Természetesen a férfiak többsége sem, mielőtt jönnétek, hogy himsoviniszta is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!