1/7 anonim válasza:
Amennyiben érdekel:
Igen, érdekelne, köszönöm. Elmondaná(d) a feltételeket?
Amennyiben nem érdekel:
Nagyon kedves, hogy megkeresett, de sajnos nincs időm/lehetőségem foglalkozni a dologgal. Önnek is további szép napot.
2/7 anonim válasza:
Kiakadnék, hogy a cég munkatársa a helyesírást nem ismeri. Komolytalannak vélném, ráadásul negatív véleménnyel vagyok az Avon-ról, bőrirritációt kaptam a termékeitől.
3/7 anonim válasza:
Én tiltanám az illetőt, ha van ilyen lehetőség, akkor jelenteném is. Nekem ne reklámozzanak ismeretlenek semmit üzenetben.
4/7 anonim válasza:
Szpamnek tekinteném és leszarnám.
5/7 anonim válasza:
Tipikus piramisjáték ez is.
Beszervezték, most neki is be kell szervezni pár embert.
Undorító.
6/7 anonim válasza:
Az a durva hogy eljutottunk oda hogy már itt sem használnak szóközöket. Riasztó.
Amúgy meg nem foglalkoznék vele, vagy elküldeném melegebb éghajlatra. Én a telefonos ügynökökre is mindig rárakom a kagylót, nem érdekel ha ezért bunkónak gondolnak. Nekem ne rabolják az időmet, nem kértem semmilyen szolgáltatást, ha valami érdekel akkor majd rákérdezek magamtól.
7/7 anonim válasza:
Én rá se bagóznék, mert kicsit sem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!