Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fedi le pontosan a GYK a való életben tapasztalható hozzáállást partnerkeresés (i problémák) tekintetében?
Persze utána meg lehetne kérdezni azt is, hogy a most válaszolók válasza összhangban van-e a való élettel, de hát abból egy végtelen kör alakulna ki, szóval inkább nem teszem, és axiómának fogadom el, hogy mondjuk 10-15 válaszoló kommentjére már lehet alapozni az átlaggal kapcsolatban. :)
Szóval a kérdésem ez, hogy mennyire lehet úgymond ebből konklúziót levonni, mennyire képviseltetik magukat reálisan, reális arányban az egyes társadalmi rétegek, nemek, korosztályok, stb, és a véleményük tényleg releváns? Egyszóval: itt ebben a topikban szerintetek nem túl nagyok a szélsőségek, vagy irreálisak az arányok?
Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat, nem muszáj in general véleményt mondani, például mondhatjátok, hogy ebben meg abban igen, ez van odakint is, de ebben meg abban meg óriásit tévednek itt a felhasználók. Nekem nem nagyon van véleményem, nem irányított a kérdés, tényleg érdekel, hogy mennyire tudok ezen a kategórián belül alapozni a válaszokra. :D (nyilván más kérdés, hogy pl. autós témában mennyire kenik-vágják a dolgokat, engem első sorban ez a felnőtt párkapcsolatos kategória érdekel ilyen szempontból)
Köszönöm a válaszokat, szép napot :)
Kedves #46!
Igen, erre már válaszoltak előttem. :)
Kedves #47!
Igen, pontosan erre gondoltam, köszönöm. Bár nem tudom, mi nem volt világos azon, amit leírtam, de te valóban összeszedettebben írtad le, köszönöm. :D
Kedves #48!
Igen, tényleg van ott is. :)
És mivel igazából ez létezik, ezért a módszer működik végül is. Legalábbis a feljebb sorolós rész (mivel az alapbeállítás ha jól emlékszem, a legutóbbi válaszos beállítás, senki nem foglalkozik ezzel, ergo sok ember látja akár újra, akár először).
Amúgy az oldal tényleg érdekes, én tökre bírom ezt a retro minimál windows 97-98 utánérzet kinézetet. :D De bizonyos beállításokból meg látszik, hogy amúgy profik állnak mögötte, akik "tudnának jobbat is", és tényleg lenne még min fejleszteni, de hát na, örüljünk, hogy van, szerintem így is hasznos. :D
Kedves #49!
A kutya sem használja ebben az esetben nekem pl előnyös is :)
"Legalábbis a feljebb sorolós rész (mivel az alapbeállítás ha jól emlékszem, a legutóbbi válaszos beállítás, senki nem foglalkozik ezzel, ergo sok ember látja akár újra, akár először)."
Nem jól emlékszel, ha valaki külön meg nem keresi, és át nem állítja a beállításokat, akkor alapból a kérdéskiírás időpontja adja a sorrendet, nem az érkező válaszok.
Kedves #55!
Errare humanum est. :D Akkor így jártam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!