Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fedi le pontosan a GYK a való életben tapasztalható hozzáállást partnerkeresés (i problémák) tekintetében?
Persze utána meg lehetne kérdezni azt is, hogy a most válaszolók válasza összhangban van-e a való élettel, de hát abból egy végtelen kör alakulna ki, szóval inkább nem teszem, és axiómának fogadom el, hogy mondjuk 10-15 válaszoló kommentjére már lehet alapozni az átlaggal kapcsolatban. :)
Szóval a kérdésem ez, hogy mennyire lehet úgymond ebből konklúziót levonni, mennyire képviseltetik magukat reálisan, reális arányban az egyes társadalmi rétegek, nemek, korosztályok, stb, és a véleményük tényleg releváns? Egyszóval: itt ebben a topikban szerintetek nem túl nagyok a szélsőségek, vagy irreálisak az arányok?
Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat, nem muszáj in general véleményt mondani, például mondhatjátok, hogy ebben meg abban igen, ez van odakint is, de ebben meg abban meg óriásit tévednek itt a felhasználók. Nekem nem nagyon van véleményem, nem irányított a kérdés, tényleg érdekel, hogy mennyire tudok ezen a kategórián belül alapozni a válaszokra. :D (nyilván más kérdés, hogy pl. autós témában mennyire kenik-vágják a dolgokat, engem első sorban ez a felnőtt párkapcsolatos kategória érdekel ilyen szempontból)
Köszönöm a válaszokat, szép napot :)
Kérdező, csak neked ugrik feljebb a kérdés, a saját kérdéseid listáján. Az oldalon, amit mások látnak, a kiírt kérdések között nem.
Aki most írt ide, valószínűleg korábban itt válaszolt, azért látja a kérdésedet.
Nem. Csak a "Saját kérdéseid", és a "Megválaszoltjaid" füleknél ugrik legfelülre, ha új válasz jön hozzá.
Ha azt akarod, hogy a kérdésed általánosan előreugorjon a listán, akkor a "Kérdés kiemelése" az, amire nyomj (szürkeként látod az ilyen kérdéseket a főoldalon). Egy kategóriában egy időben csak egy kérdésedet tudod kiemelni, és ha az elmúlt 24 órában érkezett rá válasz, nem lehetséges a kiemelés.
Kedves #43!
Én úgy tudom, hogy igen, ha a szerint vannak rangsorolva a kérdéseket, hogy mikor érkezett rájuk az utolsó válasz. (vagy hogy mikori a kérdés, ez a másik opció, itt nyilván nem ugrik előre)
Kedves Kérdező,
Nyolc éve vagyok aktív felhasználó az oldalok. Hidd el nekem, amikor azt írom, hogy nem. Csak a saját, illetve az általad megválaszolt kérdések listáján ugrik előre az, ahova új válasz érkezett. Számodra. A főoldalon nem.
Nincs olyan beállítás az oldalon, hogy a legújabban megválaszolt kérdés kerüljön legfelülre.
Ez az egy beállítás van, hogy kiemelni tudsz, és akkor ideiglenesen átkerül a kiemeltekhez a kategórián belül. Ezen kívül pedig a kérdések a kiírásuk sorrendjében vannak, a legújabb legfölül.
Én is csak azért látom-követem ezt, mert beraktam a figyelt kérdések közé ezt a kérdést egy válaszom miatt.
Már hogyne lenne ilyen beállítás? A kérdések oldalszámainál jobb oldalon ott van két beállítási opció:
1. Kérdés kiírásának időpontja
2. Utolsó válasz időpontja
Ha a 2. opciót választja a delikvens, akkor az utoljára megválaszolt kérdés ugrik legfelülre, függetlenül attól, hogy mikor lett feltéve.
Igen, van ilyen a figyelt/megválaszolt kérdéseimnél. De azt új ember sosem fogja látni, a kategóriáknál nincs ez a menüpont 🙂
Kérdező meg azért (is) válaszolgatott így, mert azt hitte ezzel új embereket vonhat be. De sajna nem.
Elavult ez az oldal, pedig nagy pontenciál lenne még benne 🤔
Ja, de mégis van 😃
Na mindegy... a lényeg, akkor is az, hogy kutya sem használja ezt a funkciót 😅
Kedves #45!
Nekem azon az oldalon, ilyen beállítási paraméterek mellett új válasz adása esetén mindig az új válaszos kérdés kerül felülre frissítés után. Függetlenül attól, hogy az én kérdésem, vagy olyan, amire válaszoltam, vagy olyan, ami nem is érdekel, mégis jött új válasz.
Én is arra gondoltam, amit lentebb is írtak a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!