Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fedi le pontosan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3.14159265357989 kérdése:

Mennyire fedi le pontosan a GYK a való életben tapasztalható hozzáállást partnerkeresés (i problémák) tekintetében?

Figyelt kérdés

Persze utána meg lehetne kérdezni azt is, hogy a most válaszolók válasza összhangban van-e a való élettel, de hát abból egy végtelen kör alakulna ki, szóval inkább nem teszem, és axiómának fogadom el, hogy mondjuk 10-15 válaszoló kommentjére már lehet alapozni az átlaggal kapcsolatban. :)

Szóval a kérdésem ez, hogy mennyire lehet úgymond ebből konklúziót levonni, mennyire képviseltetik magukat reálisan, reális arányban az egyes társadalmi rétegek, nemek, korosztályok, stb, és a véleményük tényleg releváns? Egyszóval: itt ebben a topikban szerintetek nem túl nagyok a szélsőségek, vagy irreálisak az arányok?

Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat, nem muszáj in general véleményt mondani, például mondhatjátok, hogy ebben meg abban igen, ez van odakint is, de ebben meg abban meg óriásit tévednek itt a felhasználók. Nekem nem nagyon van véleményem, nem irányított a kérdés, tényleg érdekel, hogy mennyire tudok ezen a kategórián belül alapozni a válaszokra. :D (nyilván más kérdés, hogy pl. autós témában mennyire kenik-vágják a dolgokat, engem első sorban ez a felnőtt párkapcsolatos kategória érdekel ilyen szempontból)

Köszönöm a válaszokat, szép napot :)

2018. aug. 1. 16:25
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

Kedves #15!

Köszönöm a válaszod :)

2018. aug. 17. 22:34
 32/56 anonim ***** válasza:
40%
A 14-es válaszoló vagyok. Nagyon szívesen, Kérdező.:)
2018. aug. 18. 00:08
 33/56 A kérdező kommentje:

Kedves #16!

Megértem az aggodalmaidat. :) Én mondjuk egy nagyobb városban élek, szóval gondolom, azért van esély arra, hogy 30-40 válaszolóból mondjuk legalább egy a közelben él. :)

2018. aug. 18. 14:18
 34/56 A kérdező kommentje:

Kedves #17!

Igen, ez így abszolút logikus!

2018. aug. 18. 23:43
 35/56 A kérdező kommentje:

Kedves #18!

Igen, azért vicces válaszokat meg kérdéseket én is láttam már. :D

De alapvetően semmi értelme itt gonoszkodni szerintem.

2018. aug. 19. 10:18
 36/56 A kérdező kommentje:

Kedves #20!

Igen, ezt is tapasztaltam, bár van, amit könnyű szűrni (pl nettó trollkodások).

2018. aug. 19. 13:35
 37/56 A kérdező kommentje:

Kedves #21!

Igen, sajnos láttam. :/ Nem én voltam.

2018. aug. 19. 16:33
 38/56 A kérdező kommentje:

Kedves #32!

:)

2018. aug. 19. 16:33
 39/56 anonim ***** válasza:
73%
Na ilyen őrült kérdezőt se láttam még, aki fél hónapon keresztül naponta egyenként reagál a válaszokra 😅
2018. aug. 19. 18:08
 40/56 A kérdező kommentje:

Kedves #39!

Ez nem őrültség, logika.

Gondolj bele, nem ülök egész nap a gép előtt a gyakorit lesve, amikor meg belépek, nem akarok 10-12 választ megírni egyben, mert fárasztó. De előbb-utóbb mindenkinek meg szeretném köszönni a segítséget.

Plusz, ha elgondolkodsz rajta, akkor valószínűleg így több választ kaptam. 2-3 napig nem reagálok, lesüllyed a téma, írok 2 választ, feljebb kerül, és új emberek is megtalálhatják. Mellesleg akkor már az úgynevezett őrületem is szuper, mert te is írtál, megint felkerült, megint megtalálhatják új emberek.

Amúgy meg eddig még egy pszichológus sem mondta, hogy őrült vagyok, tehát nem vagyok őrült.

2018. aug. 19. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!