Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fedi le pontosan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3.14159265357989 kérdése:

Mennyire fedi le pontosan a GYK a való életben tapasztalható hozzáállást partnerkeresés (i problémák) tekintetében?

Figyelt kérdés

Persze utána meg lehetne kérdezni azt is, hogy a most válaszolók válasza összhangban van-e a való élettel, de hát abból egy végtelen kör alakulna ki, szóval inkább nem teszem, és axiómának fogadom el, hogy mondjuk 10-15 válaszoló kommentjére már lehet alapozni az átlaggal kapcsolatban. :)

Szóval a kérdésem ez, hogy mennyire lehet úgymond ebből konklúziót levonni, mennyire képviseltetik magukat reálisan, reális arányban az egyes társadalmi rétegek, nemek, korosztályok, stb, és a véleményük tényleg releváns? Egyszóval: itt ebben a topikban szerintetek nem túl nagyok a szélsőségek, vagy irreálisak az arányok?

Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat, nem muszáj in general véleményt mondani, például mondhatjátok, hogy ebben meg abban igen, ez van odakint is, de ebben meg abban meg óriásit tévednek itt a felhasználók. Nekem nem nagyon van véleményem, nem irányított a kérdés, tényleg érdekel, hogy mennyire tudok ezen a kategórián belül alapozni a válaszokra. :D (nyilván más kérdés, hogy pl. autós témában mennyire kenik-vágják a dolgokat, engem első sorban ez a felnőtt párkapcsolatos kategória érdekel ilyen szempontból)

Köszönöm a válaszokat, szép napot :)

2018. aug. 1. 16:25
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
27%
Lám, milyen beszédes, hogy előbbi válaszom szintén le lett pontozva.
2018. aug. 1. 22:35
 22/56 A kérdező kommentje:

Kedves #4!

Láttam a toplistát. :D

2018. aug. 1. 22:39
 23/56 A kérdező kommentje:

Kedves #5!

Igen, ez valóban igaz. :D

2018. aug. 2. 16:01
 24/56 A kérdező kommentje:

Kedves #6!

köszönöm a választ! Igen, a matekos része valóban meggyőző a kommentednek :) A többi része is elég biztató, köszönöm :D

2018. aug. 3. 12:04
 25/56 A kérdező kommentje:

Kedves #8!

Igen,értem :D

2018. aug. 4. 12:09
 26/56 A kérdező kommentje:

Kedves #9!

Igen, ezt én is tapasztaltam, és borzasztóan unalmas. :D rengeteg hozzájuk illő, alacsony lány is van.

Bár mondjuk örök probléma, hogy "alacsony lányok, ti miért szeretitek a magas pasikat? nekünk így nem jut olyan, aki nem egy fejjel alacsonyabb, mint mi. üdv: egy 180 centis lány", az alacsony lányok meg azért bírják ezt, mert kicsik, és úgy érzik, ez a magasabb valaki meg tudja védeni őket. (mondjuk én se 180, se 150 centi nem vagyok, de a barátnőimből ezeket tudtam kihámozni :D) Köszi a kommentet!

2018. aug. 4. 12:13
 27/56 A kérdező kommentje:

Kedves #10!

Ésszerű az okfejtésed (nem úgy, mint az észszerű szó új helyesírása. ez itt az, zárójelben. fúj.), a vége különösen tetszett, és mennyire igazad van! :D

Köszönöm a hasznos választ!

2018. aug. 12. 23:05
 28/56 A kérdező kommentje:

Kedves #12!

Örülnék, ha adatokkal illusztrálnád, én nyitott vagyok rá és érdekel. :)

Persze, azért a trollokra én sem szoktam adni, vannak, némelyek viccesek, mások kevésbé, de őket ugye jobb kiszórni a képletből. :) A nagyon buták meg... hát, ők az életben is ott vannak, ugye.

2018. aug. 14. 11:49
 29/56 A kérdező kommentje:

Kedves #13!

Ez részben igaz tapasztalataim alapján :)

2018. aug. 14. 17:42
 30/56 A kérdező kommentje:

Kedves #14!

Köszönöm szépen a hosszú, kifejtett választ. :) Van, amit ezek közül én is tapasztaltam, van, amit abszolút nem, de köszönöm, értelmes volt és kifejtett. :) (én nem pontoztalak le :D)

2018. aug. 15. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!