Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti interneten hogyan utasítjátok el a másikat, ha nem jön be nektek?
Én az ERO-on jártam úgy,hogy idősebb férfi kezdeményezett,és egy párat nem akartam megsérteni azzal,hogy idős,de az utóbbinál közöltem szépen.
A másik eset,ha olyan ír rám aki nem szimpi vagy nem tetszik a képen,akkor mondjam meg neki az őszintét??
Meg egyáltalán mi a véleményetek az egészről,mert én sokszor unalmasnak,túl gyorsnak ,és könnyűnek tartom,és már nem is érdekel.Szívesebben ismerkednék személyesen,csak nem járok sehova.37N
Volt akinek korrekt módon megmondtam ,hogy idősnek érzem magamhoz,és nagyon megsértődött.Írta ,hogy sok mindenben túl tesz a fiatalokon,de akkor sem vagyok vevő rá.Próbált bűntudatot kelteni bennem,és minden idősebb férfi akitől nem akarok semmit.23-30-as korkülönbségre gondoltam.
Pedig én egyenesebb dolognak tartom így mint azt,hogy enyelgek egy idősebbel,és közben vagyok egy 30 évessel.
Nem tudom, mi az az ERO.
Illik válaszolni, de nem kell indokolni.
"Ne haragudj, nem téged kereslek."
"Bocs, de mások az elképzeléseim."
Persze ha világosan feltünteted, hogy milyen paraméterekkel rendelkező férfit keresel, és olyan ír, aki nem megfelelő, akkor nem kell válaszolni.
Írd meg nekik, hogy nem az eseteid. Ennyi. Aki megsértődik, az tegye. Miért jönnél össze olyannal, aki nem vonz? Ha zaklat, letiltod.
Illetve az adatlapodra is írd ki, mi a max. korhatár. gy ha mégis idősebb ír, simán nem válaszolsz neki. Tanuljon meg olvasni.
A visszautasítást is tanulni kell.Itt is tudni kell nemet mondani,mint amikor egy nem testreszabott munkára akarnak rátukmálni vagy árura.
Főleg a jó hapsik tűrik nehezen a visszautasítást.Az az idős hapsi ,akiről megtudtam nem is független,nagyon erőszakos volt,és rámenős.
másik dolog ,meg az,hogy mindenkivel nem randizhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!