Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti interneten hogyan utasítját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti interneten hogyan utasítjátok el a másikat, ha nem jön be nektek?

Figyelt kérdés

Én az ERO-on jártam úgy,hogy idősebb férfi kezdeményezett,és egy párat nem akartam megsérteni azzal,hogy idős,de az utóbbinál közöltem szépen.

A másik eset,ha olyan ír rám aki nem szimpi vagy nem tetszik a képen,akkor mondjam meg neki az őszintét??

Meg egyáltalán mi a véleményetek az egészről,mert én sokszor unalmasnak,túl gyorsnak ,és könnyűnek tartom,és már nem is érdekel.Szívesebben ismerkednék személyesen,csak nem járok sehova.37N

2017. júl. 31. 18:42
 1/8 A kérdező kommentje:

Volt akinek korrekt módon megmondtam ,hogy idősnek érzem magamhoz,és nagyon megsértődött.Írta ,hogy sok mindenben túl tesz a fiatalokon,de akkor sem vagyok vevő rá.Próbált bűntudatot kelteni bennem,és minden idősebb férfi akitől nem akarok semmit.23-30-as korkülönbségre gondoltam.

Pedig én egyenesebb dolognak tartom így mint azt,hogy enyelgek egy idősebbel,és közben vagyok egy 30 évessel.

2017. júl. 31. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen megmondom az igazat, és kész. Nincs szükség rá, hogy cifrázzam.
2017. júl. 31. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi az az ERO.

Illik válaszolni, de nem kell indokolni.

"Ne haragudj, nem téged kereslek."

"Bocs, de mások az elképzeléseim."

Persze ha világosan feltünteted, hogy milyen paraméterekkel rendelkező férfit keresel, és olyan ír, aki nem megfelelő, akkor nem kell válaszolni.

2017. júl. 31. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jó megoldás erre, mert bármilyen elutasítás rosszul esik az elutasított számára, akármi is az ok. Én azt szoktam válaszolni, ha számomra idős vagy mondjuk kövér ír, hogy szerintem nem illünk össze. Persze ezen is megsértődnek sokan. Vagy azt kell írni, hogy köszönöm, de nem téged kereslek...
2017. júl. 31. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, abban van valami, hogy személyesen jobb ismerkedni. Én azóta csak neten ismerkedek, mióta ért egy baleset, jobban mondva támadás.. Ilyen napalm szerű cuccot tettek rám,de nem akarom részletezni, mert erősen 18+-os történet.. A lényeg, hogy azóta jelentősen megváltozott a külsőm és nem igazán megy az ismerkedés sem már. Abban bízom, hogy az orvostudomány fejlődik annyit, hogy még belátható időn belül ismét emberi külsőm lesz. Addig sajnos csak a netes flörtölgetés, csevegés marad számomra.:(
2017. júl. 31. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg nekik, hogy nem az eseteid. Ennyi. Aki megsértődik, az tegye. Miért jönnél össze olyannal, aki nem vonz? Ha zaklat, letiltod.

Illetve az adatlapodra is írd ki, mi a max. korhatár. gy ha mégis idősebb ír, simán nem válaszolsz neki. Tanuljon meg olvasni.

2017. júl. 31. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
2017. júl. 31. 21:39
 8/8 A kérdező kommentje:

A visszautasítást is tanulni kell.Itt is tudni kell nemet mondani,mint amikor egy nem testreszabott munkára akarnak rátukmálni vagy árura.

Főleg a jó hapsik tűrik nehezen a visszautasítást.Az az idős hapsi ,akiről megtudtam nem is független,nagyon erőszakos volt,és rámenős.

másik dolog ,meg az,hogy mindenkivel nem randizhatok.

2017. aug. 1. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!