Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen mesékkel etetni az embereket?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét.
Ezek rendkívül károsak: a reményvesztett ronda ember elhiszi, reménykedni kezd, aztán még mélyebbre zuhan, mint előtte volt.
Red Vixennel kell egyetértenem, a személyiség a döntő, feltéve ha nem vagy ápolatlan, igénytelen ember. Neked viszont valóban nem sok esélyed van barátnőre, jól látod, mivel hányadék személyiséged és stílusod van, nem csoda, hogy nincsenek barátaid sem. Itt nem a nőkkel van a gond, egy kis önkritika nem ártana.
2018. aug. 25. 09:38
62/76 anonim válasza:
Végigolvasva a hozzászólásokat és a te hozzászólásaidat, te egyszerűen szánalmas vagy és még okoskodó is. :D És nem azért, mert ronda vagy (azt nem tudom), hanem mert olyan szinten meg vagy keseredve, amit nálad sokkal idősebb emberek is megirigyelhetnének. Voltak, akik normálisan akartak neked tanácsokat adni, saját tapasztalatukat leírták, de szerinted minden baromság és senki nem lát bele rajtad kívül ezekbe a dolgokba. Akkor mégis mi a francért írtad ki ezt a kérdést? Aki ilyen hülye, azon nem lehet segíteni, meg azon se, aki nem akar segíteni saját magán. Akkor éld tovább így a kis gyűlölködő, megsavanyodott életedet, a te dolgod, csak ne nyomd tele az oldalt a hisztiddel.
2018. aug. 25. 09:51
63/76 A kérdező kommentje:
Jó ideje próbálok változtatni, de nem jön össze. Olvasok mindenféle önsegítő könyveket, de semmi.
2018. aug. 25. 09:53
64/76 A kérdező kommentje:
Való igaz, kicsit ápolatlan vagyok, de nem szélsőségesen. Úgy értem, gyakran van több napos borostám.
Barátaim meg azért (is) nincsenek, mert nincs hova eljárnom. Itthon kell poshadnom, mert semmi nincs errefele, csak kocsma kocsma hátán.
2018. aug. 25. 09:55
65/76 anonim válasza:
Kérdés kiemelések helyett szoktad néha kitenni a lábad az utcára??
Nem értem miért kellene filózni ezen a kérdésen, egyszerűbb körbenézni...
2018. szept. 13. 09:36
66/76 anonim válasza:
#64 Értem, ez mindent megmagyaráz.
Tehát még te beszélsz “tündérmesékről”, miközben nem nézel körbe a világban, csak a szobádban poshadsz, de azt hiszed, hogy bármit jobban tudsz a világról, mert a fejedbe összeelmélkedtél róla valamit?:)
2018. szept. 13. 09:39
67/76 A kérdező kommentje:
#65:
Elég sokat vagyok kinn az utcán. Látom, hogy nálam ezerszer jobb pasiknak van nőjük. Ezek után nem látom értelmét, hogy próbálkozásokkal még mélyebbre taszítsam magam.
2018. szept. 13. 09:41
68/76 anonim válasza:
Kapcsolat nélkül is lehet és kell is élni, ha ilyen xar helyen laksz, akkor próbálj meg elköltözni valami közeli, nagyobb városba. :) Válts munkahelyet, tanulj tovább, képezd magad és közben egy jó darabig xard le a nőket. Ha majd egy kicsit elégedettebb leszel magaddal, azzal, amit időközben elértél, akkor kezdhetsz el nyitni a nők felé is,lassú "léptekkel". :) F
2018. szept. 13. 10:43
69/76 A kérdező kommentje:
A képzés jó ötlet, meg is valósíthatnám, ha lenne fölös több százezer forintom. Tudniillik ennyibe fáj egy akármilyen okj-s tanfolyam elvégzése.
2018. szept. 13. 10:50
70/76 anonim válasza:
Ne aggódj. Nem kell egyedül lenned. A szemetet is összefújja valahogy a szél
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!