Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezelünk felnőtt embereket gyerekként?
Alapvetően én is utálom, ha valakit gyámolítanak azért, mert segghülye és bajba keveri magát.
Azt viszont eléggé unom itt az oldalon, ami már áldozathibáztatásba csap át. Igenis árulhat el ember 3 év, de akár 30 év után is és nem, nem kell ehhez rossz emberismerőnek vagy vaknak lenni. Mindannyian kockáztatunk, mikor valakiben megbízunk akárcsak annyira, hogy el merünk fordulni és nem félünk, hogy valamit az italunkba rak. Nem kell nyilván eltúlozni, meg egy nap után rábízni az életed valakire, de aki mindenre fel akar készülni, az egyrészt paranoiás, másrészt kikészül, mert képtelenség minden buktatót kikerülni. El kellene fogadni, hogy vannak szar emberek, méghozzá profin szar emberek, akik nagyon szépen tudnak hazudni és manipulálni, főleg egy olyan helyzetben, ami érzelmileg telített. Például ha a randi komolyabbra fordul. És igenis bele lehet ilyenekbe futni annak is, aki nagyon észnél van, csak annyi a hibája, hogy nem él egy dobozban és mer ismerkedni.
Nem kellene minden rossz kapcsolatot és rosszul sikerült randit annyival elintézni, hogy te választottad, mert ez nem ilyen egyszerű. Szerintem vannak dolgok, amiket az ember joggal feltételezhet egy felnőtt embertől, aki hasonló kaliberű, mint ő. Például hogy nem lesz egy gerinctelen trágya. Igen, lehet, hogy az, de tudjátok, a szűrő egy idő után nem időt és energiát spórol az embernek, hanem elveszi tőle a lehetőséget és bekorlátozza. Ha folyton gyanakodtam volna, lehet, hogy nem csalódok annyit az ismerkedések alatt (bár az arra való, hogy csalódjak is), de a mostani párom sem találom meg, mert "nem választottam volna".
És nem kellene okolni a választásaiért egy olyan embert, aki meg a következő választásának köszönheti, hogy lett férje és kislánya mára. És semmivel nem választott másképp, semmivel nem lett másabb. Csak hol szarszagot, hol virágillatot fúj a szél, tudod.
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a többség amint rájön, milyen a másik, lelécel. Aki nem, az vagy nagyon beteg, vagy nagyon szerelmes, vagy nagyon önbizalom/szeretethiányos. Egyiket sem tudom hibáztatni. De olykor ahhoz, hogy tudd, kit választottál, meg kell ismerned. És ahhoz, hogy megismerd, választanod kell azt, hogy őt meg akarod ismerni.
És hidd el, a sorozatgyilkosok homlokára sincs írva, hogy az. Van, akiről lerí, hogy defektes, de ez általában nem így megy. Ha fel lehetne ismerni könnyen, nem lenne olyan sikeres. De sajnos nem úgy működik, hogy xy férfi jóképű és sportol, ő biztos egy szemét yz férfi meg visszahúzódó és átlagos, ő biztos nem csal meg vagy koncol fel.
1-es.
Csak annyi a különbség, hogy akármennyi nőismerősöm volt,és jóban voltunk,az összesnél azt láttam, hogy csak azért is a laza,bunkókkal jöttek össze,mert helyesnek születtek és ennyi.Semmi más nem számított, százmilliószor figyelmeztettem őket, hogy nem fog velük együtt maradni az a srác, és csak egy dugásra lesznek jók,aztán otthagyja őket. Így is lett,természetesen...
Mert kívülről látszik ez bőven,a viselkedéséből,ahogyan más nőkhöz viszonyul, ahogyan beszél. Simán meg lehet mondani ezeket. Csak ő nem akarja ezeket figyelembe venni,mert ott a köd,mert jajj de helyes és jóképű. Onnantól meg bármit mondhatsz a nőknek,nem érdekli őket, csak akkor jönnek rá,miután pofára estek...
És akkor mi van? Nekem is van egy srác ismerősöm, egykor kavartunk.. Végül visszautasított, mert nem érezte azt, amit kellett volna és összejött egy lánnyal. A lány egy hisztis féltékeny qrva, aki folyamatosan sajnáltatja magát, hogy dicsérje, hónapok után is a srác fizet minden találkozás alkalmával minden kaját, összeköltöztek, rá két hétre külön...
Látom innen kívülről, hogy az a nő még nem nőtt fel és egy pióca? Igen. Jobb pár lennék nála? Simán. A srác haverjai is pezsgőt bontanának, ha mi összejönnénk? Igen.
De nem tudom azt mondani a srácnak, hogy mekkora hülye vagy és itt vagyok én, meg hogy szarul választottál és nem értem meg, mert egyrészt nem vagyok ő és nem tudom, mit látott meg a lányban, másrészt meg én sem tetszhetek mindenkinek, meg én sem biztos, hogy az ő szemében jó vagy alkalmas vagyok arra, amit szeretne az életébe. A srác zenész, a lány is. A lány göndör, hosszúhajú, csöndes kiscsaj, én teljesen más vagyok. Neki valószínűleg az volt a vonzó, hogy ő ilyen és lehet, hogy elment sok negatív tulajdonsága mellett, ami miatt ugyan jobban szenved, de pontosan tudom, milyen érzés olyan emberhez érni, aki tud egy-egy olyan apróságot, ami neked pont a gyengéd, legyen az akár csak egy mozdulat, vagy hozzáállás, vagy vannak neki olyan vonásai, amik téged nagyon fel tudnak izgatni.
És lehet, hogy az illető nem látja a kapcsolatban, amit egy kívülálló, hogy milyen szörnyű a párja, mert féltékenykedik, vagy veri vagy megcsalja, bármi, de lát olyanokat, amiket talán soha addig más nem tudott neki nyújtani vagy más hasonló ember nem állt le vele, stb... És nem arról van szó, hogy rosszul választott, csak neki más súllyal kerülnek latba az egyes tulajdonságok, mint neked, főleg, ha már szerelmes is. Ha rosszul választott, rá fog jönni, de úgy gondolom, mindenki addig marad egy kapcsolatban vagy addig kajtat a másik után, amíg megéri. Talán kívülállóként neked nem éri meg, de neki valamiért igen. Ha majd nem, belátja.
Én sem bánom a csalódásaimat, még ha utána hülyének is éreztem magam és bele is futottam akár ugyanabba újra. De kell ahhoz idő meg próbálkozás, mikorra találsz valakit, akiben megvannak azok a varázslatos kis apróságok, amik azokban, akik emiatt könnyebben át tudtak verni, ugyanakkor van gerince is és akar téged.
Mert szerintem ez a kulcs. Hogy az ember több emberben látja meg olykor azt a kis varázst, mint ahány ember ezek közül tisztességes vagy akarja őt. De ezért nem kell hibáztatni, csak a hülye választ párt érzelmek nélkül, színtiszta logikával.
5-ös.
Látszik,hogy nő vagy, le sem tagadhatnád. De nyugodtan bukj bele ezredjére is,és sírjál akkor a párnádba a bunkók után...
De vannak,akik ésszel gondolkoznak és logikusan választanak párt,na ez a valódi érték és kihívás. Őket lehet nevezni normális felfogású,értelmes embereknek.
Bár én még nem találkoztam olyan nővel soha,aki ne csakis kizárólag érzelmek alapján döntött volna, ami annyit jelentett,hogy jóképűnek született a srác,akkor jöhet egyéb esetben takarodjon ez a nyomi eset áll fent.
26/F
Nem az 5-ös vagyok. De érzelem nélkül párt keresni, annak mi az értelme? A párkapcsolatnak pont az a lényege, hogy van kivel megélned a legbensőbb érzelmeidet. Minek olyannal együtt lenni akihez nem vonzódsz, akit nem szeretsz? Akkor már inkább vagyok egyedül, úgy van esélyem olyat találni aki vonz és akivel szerethetjük egymást.
Nő vagyok, és egyetértek abban, hogy sok mindent az érzelmeim alapján kezelek, de szerintem párkapcsolatot nem is lehet ridegen, logikusan kezelni.
Az meg, hogy ki válthat ki érzelmeket, nem csak a külsőn múlik, főleg, ha van időd megismerni a másikat. Csak ugye ehhez nem egy megkeseredett, "úgysevagyokelégjósenkihez" attitűd kell.
Kósz, de nekem van párom már és nem egy bunkó, aki után sírok, hanem itt kockul a szomszéd szobában.
Ő sem azért tetszett meg és vele sem azért álltam le, mert jófiú volt és nem tett ki annak, aminek a bunkók (akik mellől azonnal leléceltem, mikor nem érte már meg maradni). Az, hogy hogyan viszonyult hozzám csak azután jött mindkét esetben, hogy megtetszett és felkeltette az érdeklődésem. –Azzal, hogy van egy jellegzetes mosolya, hogy ki lehet rángatni random éjjel a városba, hogy tud tanítani olyat, amiben nem vagyok jártas és okos a maga területén, hogy élvezettel zabálja a főztömet és hogy olyan kis vaskos, kerek vállakkal, kis pocakkal, ami nekem marhára szexi.
Nem én szabályzom, hogy ez a pár apróság tetsszen, de ez kvára tetszik és azzal vagyok, akiben ez megvan. Addig, ameddig megéri, mert nincs elég rossz ahhoz, hogy ne érje meg. Vele nincs, mert nem egy bunkó és nem sok nőt néz meg, akit meg igen, azt együtt nézzük, mert ami jó az jó. De volt hasonló olyanban is, akit sosem bírtam volna rá, hogy maradjon velem és tudtam is ezt nagyon jól. De lógni jó volt vele akkor is, egy ideig. Vagy csak kipróbálni, milyen vele.
De nyugodtan válassz nőt úgy, mint kocsit. Kérj róla specifikációt és ha csak a színe a baj, fesd át.
Amúgy #9 ezekkel az apró kis vonzó dolgokkal nagyon egyetértek, bár én nem keresem mindenkiben ugyanazokat a kis dolgokat, mégis olyat látok a páromban szexinek, ami alapesetben nem lenne az. Például én imádom, hogy a páromnak az egyik első foga ráhajlik a másikra, ez szerintem borzasztó szexi benne. Imádom a hosszú ujjait, imádom ahogy néha megköszörüli a torkát mert olyan jellegzetesen "ő", imádom, hogy mindig össze-vissza áll a haja. Ezek apróságok, és mégis úgy be tud vele indítani, hogy hihetetlen. :D
Szerintem ez a szerelem egyébként, amikor ilyen kis részletekben elveszel vele kapcsolatban, de az "egészet" is hozzád valónak találod. Én kívánni se tudnék tökéletesebb embert számomra, hiába tudom hogy x és y izmosabb, objektíven jóképűbb, satöbbi. Bennük nincsenek meg ezek az apró szexi pluszok. (És hát a személyiség is hatalmas előny, nincs még egy olyan ember, mint ő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!