Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ilyen mesékkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ilyen mesékkel etetni az embereket?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét.

Ezek rendkívül károsak: a reményvesztett ronda ember elhiszi, reménykedni kezd, aztán még mélyebbre zuhan, mint előtte volt.

2018. júl. 31. 14:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:

19:

Lehet, hogy talált jobb nőt nálad, szóval dobott. Igaza volt.

Miért járjon Trabanttal, ha BMW-vel is furikázhatsz?

2018. júl. 31. 15:22
 22/76 A kérdező kommentje:

20:

Szerencséje volt.

Ami engem illet, engem sem érdekel mások véleménye, de tudom, amit tudok.

2018. júl. 31. 15:23
 23/76 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha a nőkről így gondolod, hogy simán lehet őket dobni jobbért, akkor miért gondolod, hogy a csúnya fiúknak kijár bármilyen nő? Jesszus. Itt nem a külsővel van a fő gond...
2018. júl. 31. 15:25
 24/76 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagyok csunya emellett rengeteget kapott tőlem, szeretet tőrődés mindent .. és egy szakadék olcsó csúnya lánnyal csalt meg azzal az indokkal hogy ki akarja élni magát :) Neked borzasztó a felfogásod :)
2018. júl. 31. 15:26
 25/76 A kérdező kommentje:

Belül is vannak gondok, elismerem. De úgy vagyok vele, ha nem vagyok jóképű, minek vacakoljak az értékekkel.

Régen voltak jó tulajdonságaim, csak úgy láttam, hogy semmit nem érek velük, ha ocsmány vagyok.

2018. júl. 31. 15:28
 26/76 A kérdező kommentje:

24:

Borzasztó a felfogásom valóban, de ez a valóság.

Ha jóképű a férfi, szerethető, ha rusnya, akkor nem szerethető.

2018. júl. 31. 15:30
 27/76 anonim ***** válasza:
91%

Mert egy balfsz vagy, aki még arra se jött rá, hogy némi munkával minimum egy átlagszintet elérhetne külsőre (feltételezem, nem elefántember kinézeted van).

Gondolom, a személyiséged tök rendben van amúgy, az emberek szívesen keresik a társaságodat, rengeteg barátod van, akik rendszeresen hívnak bulikba, a havercsajok (mert ugye azok is vannak) is kedvelnek és neadjisten néha még (részegen persze...) flörtölnek is veled, csak az a fránya külső...

2018. júl. 31. 15:32
 28/76 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim, se haverjaim. Nem járok el sehova, mert nincs hova eljárni. A közvetlen kolléganők keresik a társaságom. Én alapvetően magamnak való vagyok, nem sok kedvem van beszélgetni, de erőt tudok magamon venni.
2018. júl. 31. 15:35
 29/76 anonim ***** válasza:
68%

Hát figyelj, ha csak a külsőt szemléljük, akkor nyilván az általam linkelt delikvens labdába se rúghat. De nem csak erről van szó. Nyilván soha nem lesz első ránézésre olyan vonzó, mint Jason Momoa például, de az is látszik rajta, hogy totál igénytelen, nem érdekli az egész, szóval olyan nyápic kiállású. Ezen meg lehet javítani.

Egyébként a legvonzóbb ember akit eddig láttam az ez [link] és azért mert annyira intelligens, és egyedi a nézete mindenről, meg még egy csomó minden miatt. Ezt csak azért mondom, mert róla is hallottam, hogy sokan azt mondják, hogy nagyon ronda. Ennek ellenére sok nőnek tetszik. Szerintem a kiállás sokkal fontosabb, mint gondolnád. Elismerem, hogy nem fair hogy neked többet kell dolgoznod azért, hogy legyen barátnőd, a csúnya nők pedig még mindig válogathatnak, de egyáltalán nem lehetetlen ettől függetlenül. Ha pedig találsz valakit, akkor megérte.

2018. júl. 31. 15:38
 30/76 A kérdező kommentje:
Na ja.
2018. júl. 31. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!