Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen mesékkel etetni az embereket?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét.
Ezek rendkívül károsak: a reményvesztett ronda ember elhiszi, reménykedni kezd, aztán még mélyebbre zuhan, mint előtte volt.
2018. júl. 31. 14:23
1/76 anonim válasza:
Ez nem mese. Előfordul ilyen, és az is, hogy egy jobban kinéző férfi nem, vagy nehezen talál társat.
2/76 anonim válasza:
Javaslopm kocsi nélkül dugd ki az orrod az utcára, hús vér emberek közé. Sétálj, figyeld őket, és ha van egy csepp sütnivalód rá fogsz jönni, hogy ez a kérdésed amit itt kiírtál mekkora bődületes butaságról és sekélységről árulkodik:D
3/76 A kérdező kommentje:
Igazad van, előfordulhat, de lássuk be, nem ez az esetben van túlsúlyban.
2018. júl. 31. 14:28
4/76 A kérdező kommentje:
Nincs autóm. Szoktam figyelni az embereket, és a látottak engem igazolnak. Egy quasimodót sem láttam nővel.
2018. júl. 31. 14:29
5/76 anonim válasza:
Miért kell olyan mesékkel etetni az embereket, minthogy ha nem bunkók, izmosak, magasak, jóképűek és gazdagok, akkor sosem lesz barátnőjük?
6/76 anonim válasza:
Nem mese, te Draga. Egy rakat elonytelen kulseju, dagadt, sovany, alacsony... ismerosomnek van parja, felesege.
Ja, ok nem rinyaltak, hanem eltek az eletuket.
7/76 anonim válasza:
4 Te nem voltál kint az utcán. Különben nem beszélnél ilyen zőldségeket:D
8/76 A kérdező kommentje:
6:
Milyen cuccot tolsz? Kéne belőle nekem is.:)
2018. júl. 31. 14:33
9/76 A kérdező kommentje:
Én is bedőltem ennek a mesének. Elhittem, hogy lehet nekem is szerető párom. De jött a pofára esés.m Nem volt kellemes megh kell mondjam.
2018. júl. 31. 14:35
10/76 anonim válasza:
Hát a quasimódókról nem tudok nyilatkozni, de elég sok shrek-nek van nője, felesége. Persze nem föltétlen szupermodell kinézetű. Mert tudod nem csak az a "nő" aki gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!