Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ilyen mesékkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ilyen mesékkel etetni az embereket?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét.

Ezek rendkívül károsak: a reményvesztett ronda ember elhiszi, reménykedni kezd, aztán még mélyebbre zuhan, mint előtte volt.

2018. júl. 31. 14:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy szerény külsejű nők nem nők.
2018. júl. 31. 14:37
 12/76 anonim ***** válasza:
89%
Én is láttam kimondottan csúnyácska fiút egy átlagosan szép lánnyal Pesterzsébeten :)nyalták falták egymást .Nem mondom hogy minden lánynak a belső számít de kivétel mindig lesz.
2018. júl. 31. 14:50
 13/76 Szergej55 ***** válasza:
82%
Te nem a rondaságod, hanem a megkeseredett balf.aszságod miatt nem találsz semmit és senkit.
2018. júl. 31. 14:52
 14/76 A kérdező kommentje:
Nem mondanám megkeseredettnek, hanem önmagát reálisan látónak. Tudom, hogy ronda vagyok, és így a párkapcsolat felejtős.
2018. júl. 31. 14:57
 15/76 anonim ***** válasza:
75%

Én láttam már elég sok ronda férfit barátnővel, igénytelennel szintúgy. Persze a fordított változat gyakoribb, de nem reménytelen azért. Nem tudom, egyébként mit értesz ronda alatt.

Ezt [link] ?

2018. júl. 31. 15:11
 16/76 A kérdező kommentje:

Én is ilyesmi vagyok, ilyen hányadék, egy sétáló fekália csomó.

Már mutattam képet itt valakinek, azt mondta, hogy nem vagyok csúnya, dehát messziről jött ember ugyebár....

2018. júl. 31. 15:14
 17/76 anonim ***** válasza:
86%
Ennek a srácnak a haja borzalom, és bőrgyógyászhoz is kell kéne mennie. Egyébként nem vészes. A barátom hasonlóan vékony, hosszú nyakú, az arca más de rá is mondták már, hogy csúnya. Ő nem gondolja annak magát, nem úgy kommunikál, hogy érződik a szavaiból hogy egy rakat fekáliának érzi magát.
2018. júl. 31. 15:17
 18/76 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy úgymond homokba dugja a fejét a témával kapcsolatban.
2018. júl. 31. 15:18
 19/76 anonim ***** válasza:
81%
Az én első barátom is sokak szerint csúnya volt és nagyon vékony én nyomtam bele az önbizalmat hozzájutott egy kicsit nagyobb összeghez majd megcsalt így én már nem.hiszek se helyesnek se csúnyának de nem reménytelen a helyzeted sírással meg pláne nem oldod meg
2018. júl. 31. 15:19
 20/76 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerűen nem érdekli, mások mit gondolnak a külsejéről. Baráti, munkahelyi kapcsolatokból lett barátnője korábban is, velem is így ismerkedett meg. Szóval nem ilyen direktben "csajozós", társkeresőzős fajta, lehet ezért sincs béka segge alatt az énképe.
2018. júl. 31. 15:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!