Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen mesékkel etetni az embereket?
Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét.
Ezek rendkívül károsak: a reményvesztett ronda ember elhiszi, reménykedni kezd, aztán még mélyebbre zuhan, mint előtte volt.
#9 Mert te egy szerencsétlen nyomi vagy, elhisszük.
Ezt a logikát, ember.... Ha neked nincs barátnõd, akkor más ronda pasiknak sincs??
Ne magadbòl indulj ki, neked lehet hogy nincs, mert te nem csak ronda vagy, hanem szerencsétlen is, ez van.
Mennyi idős vagy ,hogy ennyire megkederedtel ?
Pozitiv hozzáállasr meg sosem hallottal ?
Nő vagyok.
És nem szep! De ettől meg voltak kapcsolataim.
Pedig allitolag csak a szep nők kelnek el.
Akkor hogy is van ez ?
Ismerkedj.
A magabiztossag es a humor ami sok nőnek vonzóvá teszi a ferfit.
31 éves vagyok.
A pozitív hozzáállást próbáltam, nem értem vele semmit.
A humorom béna, a magabiztosság meg nem megy. Tudom egy ideig tettetni, de mindig kiesek a szerepből.
Ne szerepet játsz. !
Erősìtsd az önbizalmad.
Bena a humorod ? Lehet valakinek nem.
Lehet valaki nevet rajta. Mas meg nem.
Gyakorolj barátokon . Havercsajon barkin aki segiteni tud neked.
Bar en abban hiszek az ember maga tudja csak megoldani a provlémáit.
De ez sem igaz mindenkire.
Én nem vagyok ronda,de nem tartom magam Brad Pitt-nek.Régebben elég sportos is voltam mégse volt senkim.
24 évesen szűz voltam és annyit megsúgok,hogy nálad is részben az a probléma mint nálam volt.Nagyon beleéled magad a komplexusaidba és elfelejtesz a környezetedre figyelni.
Teljesen mindegy hogy nézel ki,ha belül roncs vagy.
Az pedig nem mese,hogy a ronda emberek is találnak valakit.Legalább egy tucat olyat tudok mutatni,aki több nővel volt,mint én pedig nálam szarabbul néz ki.
28/F
Hozzátartozik az előbb általam írtakhoz az is, hogy persze, vannak hasonlóan előnytelen külsejű lányok is.
Viszont még egy ilyen lánynak is van lehetősége kapcsolatra. Persze, nem lesz lángoló szerelemben része, csak egy kompronisszumokkal megkötött, felszínes együttélésben. De egy hasonló helyzetben lévő srácnak sem lesz, _és_ még párkapcsolatot sem láthat a jövőjében. Még így is előnyösebb helyzetben van a női nem.
Erre lehet mondani, hogy akkor rajta, miért nem jövök össze egy csúnyácska lánnyal én. Nos, azért nem, mert én sem vagyok baltával faragott arcú, és nem fogok megalkudni az életem terén, nem vagyok hajlandó. Amennyit nyújtok, annyit várok csupán, többet nem. De önmagában az, hogy egyáltalán felmerült bennem a gondolata, beszédes abban, hogy egy nőnek mindig van esélye akár egy önmagánál előnyösebb pár megszerzésére is.
Ha valaki nőként felregisztrál társkeresőre, az első napon fog tíz levelet kapni. És nem - nem mindegyik tetkós BMW-s link puncivadász. Korántsem. Átkagos srácok is vannak közöttük. Persze, lehet, hogy nem felelnek meg összetett és sokelemes elvárási listáknak - de őszintén: a nők sem adnak bele ezt illetően sokat, a kiválogatáshoz használt pontok mellett.
Ellenben férfiként felregisztrálva fél év után sem villan egy levél sem.
Aki azt mondja, egyenlőség van a nemek helyzetében a párkeresést illetően, nem mond igazat. Radikális szakadék van a kettő fél helyzete között.
Hozzáteszem, én nem vagyok ilyen helyzetben, de empátia van bennem azok iránt, akiket ez sújt.
Nincs egyenlőség, ez pedig így nem nevezhető igazságosnak, sehogyan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!