Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ilyen mesékkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ilyen mesékkel etetni az embereket?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét.

Ezek rendkívül károsak: a reményvesztett ronda ember elhiszi, reménykedni kezd, aztán még mélyebbre zuhan, mint előtte volt.

2018. júl. 31. 14:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:
A gyk tele van olyan kérdésekkel, ahol ecsetelik, hogy hogyan szexelnek. Megöl az irigység, tudván, hogy nekem sosem lehet benne részem az ocsmányságom miatt. Majd felrobbanok a dühtől, már nem hiszem, hogy sokáig vissza tudom tartani.
2018. júl. 31. 15:47
 32/76 anonim ***** válasza:
96%
Kezdj el sportolni rengeteget dob az öbizalmon, és nem kell konditerembe járni ehez. Ahogy izmosodsz az arc is változik pl ha azzal van problémad nézz csak ilyen videokat youtubon..
2018. júl. 31. 15:49
 33/76 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem ez a mentalitást. Volt egy ilyen ember akivel régebben beszélgettem, ennek is az volt a mániája hogy ronda. De annyira érdekes volt, okos, amit akarsz, mégsem hitte el. Pedig én szívesen találkoztam volna vele, ha úgy alakul. Nem is tudom, mi lett vele, öngyilkos akart lenni, remélem nem ez lett a vége, de szerintem hidd el hogy téged is tarthat valaki értékes embernek.
2018. júl. 31. 15:51
 34/76 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom a nevét de előadasokat is tart azaz ember akinek se karjai se lábai nincsenek..es pl mégis van felesége.

ugyanigy egy tolókocsis láb néllüli nő..es sorolhatnám..ők sem a szobában keseregtek

2018. júl. 31. 15:53
 35/76 A kérdező kommentje:

33:

Ja, ha létezik egyáltalán. Vagy esetleg másik országban él, vagy még meg sem született.

2018. júl. 31. 15:53
 36/76 A kérdező kommentje:

34:

Nick Vujicic az úriember neve.

Nekem viszont sovány vigasz. Azért van egy kis különbség, hogy valakinek hiányoznak a végtagjai, vagy bűnronda.

2018. júl. 31. 15:55
 37/76 anonim ***** válasza:
18%

"Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét."

A nők megfogalmazásában a "ronda" nem az, mint amit te gondolnál rondának. Amikor mi, férfiak ronda arcról beszélünk, akkor valami ilyesmi kép van a fejünkben:

[link]

Amikor nők azt mondják, hogy "ronda külsővel" is lehet barátnőd, ha jó a kiállásod, és valamivel "vonzóvá tudod magadat tenni", akkor ők ilyen arcot értenek alatta:

[link]

Ebből adódik a félreértés, hogy a nők nem értik, valójában mennyire elszállt a külsőt való ítéletük, és akit ők "leértékelnek", mint nem elég vonzó srácok, valójában még magasan a ronda fogalma felett vannak - márpedig léteznek utóbbiak is. És nem kevés.

2018. júl. 31. 16:01
 38/76 anonim ***** válasza:
93%
#38 én nő vagyok és a második akit linkeltél szerintem egyáltalán nem ronda. Az első azért ronda, mert nagyon igénytelen.
2018. júl. 31. 16:07
 39/76 anonim ***** válasza:
82%
Jól van, bakker, nem jársz sehova, nincsenek barátaid és akkor itt rinyálsz bmeg a külsődre.
2018. júl. 31. 16:17
 40/76 anonim ***** válasza:
90%
Mese? Menj ki szépen egy plázába és nézegesd a párokat. Szerinted aki ott jár srác, pasi csajjal az mind jóképű?
2018. júl. 31. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!