Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen mesékkel etetni az embereket?
Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét.
Ezek rendkívül károsak: a reményvesztett ronda ember elhiszi, reménykedni kezd, aztán még mélyebbre zuhan, mint előtte volt.
Nem tudom a nevét de előadasokat is tart azaz ember akinek se karjai se lábai nincsenek..es pl mégis van felesége.
ugyanigy egy tolókocsis láb néllüli nő..es sorolhatnám..ők sem a szobában keseregtek
33:
Ja, ha létezik egyáltalán. Vagy esetleg másik országban él, vagy még meg sem született.
34:
Nick Vujicic az úriember neve.
Nekem viszont sovány vigasz. Azért van egy kis különbség, hogy valakinek hiányoznak a végtagjai, vagy bűnronda.
"Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét."
A nők megfogalmazásában a "ronda" nem az, mint amit te gondolnál rondának. Amikor mi, férfiak ronda arcról beszélünk, akkor valami ilyesmi kép van a fejünkben:
Amikor nők azt mondják, hogy "ronda külsővel" is lehet barátnőd, ha jó a kiállásod, és valamivel "vonzóvá tudod magadat tenni", akkor ők ilyen arcot értenek alatta:
Ebből adódik a félreértés, hogy a nők nem értik, valójában mennyire elszállt a külsőt való ítéletük, és akit ők "leértékelnek", mint nem elég vonzó srácok, valójában még magasan a ronda fogalma felett vannak - márpedig léteznek utóbbiak is. És nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!