Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen mesékkel etetni az embereket?
Sokszor olvastam itt a van egy ismerősöm, aki ronda, és mégis van barátnője című tündérmesét.
Ezek rendkívül károsak: a reményvesztett ronda ember elhiszi, reménykedni kezd, aztán még mélyebbre zuhan, mint előtte volt.
Reményvesztett, ronda nő voltam, már az öngyilkosság szélén, megjártam a pszichiátereket, gyógyszereztek stb, és lett barátom, aki jól néz ki, humoros, kedves.
Soha nem hittem volna, hogy ilyen arccal találhatok valaha valakit, úgy éreztem, hogy meg se érdemlem, hogy szeressenek, sőt, az életet se érdemlem meg.
Előtte csak szexkapcsolataim voltak, rengetegszer megaláztak, majdnem minden nap beszóltak a kinézetem miatt, a családom is, az osztálytársaim, vadidegen emberek az utcán, mindenhonnan kiközösítettek.
Kitartás, egy nap neked is lesz valakid, én drukkolok. ❤️ N/25
"Soha nem hittem volna, hogy ilyen arccal találhatok valaha valakit, úgy éreztem, hogy meg se érdemlem, hogy szeressenek, sőt, az életet se érdemlem meg."
És pontosan ez az, amiről az előbb írtam.
"Előtte csak szexkapcsolataim voltak, rengetegszer megaláztak, majdnem minden nap beszóltak a kinézetem miatt, a családom is, az osztálytársaim, vadidegen emberek az utcán, mindenhonnan kiközösítettek."
Egy ronda férfi ugyanezeket átéli, mint amiken te keresztülmentél, de annyi tompítás sincs az őt ért dolgokban, hogy szerepeljenek benne szexkapcsolatok - hanem emellett szűz is marad.
Lehet ezt szemrehányi, hogy "jaj, hát egy nőnek ezzel nincs kisegítve, neki abszolút nem fontos a szex", de egyfelől az, csak nem nélkülözi évekig is akaratán kívül, így nem is értheti meg, mennyit számít valójában egy ember egészséges életében, másfelől ez a testi vonal mellett leki tartalmú is.
Utolsó!
Hagyd, a 25 éves punci nem érti, nincs rálátása a dologra.
Személyiséged nagyon felszínes és még így is kiforratlan.
Foglalkozz önismerettel.
Csak személyiség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!