Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az igazságtalanság?
Miért van az, hogy a nők bármikor találnak maguknak párt? A férfi még csak nagyon nehezen. Mikor lesz már elég a nők igazságtalanságságából? Abból, hogy ők több tucat pasi közül választanak magunknak egy olyat aki bejön nekik. Mi férfiak meg csak kínkeservesen, vért izzadva találunk valakit. És akkor az a nő is defektes kb.
Mikor jön el az amikor a nők újra elnyomásában lesznek ilyen téren?
Nem is említem azt, hogy a nőknek a bunkók kellenek. És ha elhagyják őket, akkor meg még jobban sírnak a bunkó után. Kivétel van persze, de kevés.
Szánalmas már ez a vergődés. Hagyd abba.
K**va nagy erkölcsi fölényben vagy ám, hogy "defektesnek" nevezed azt a nőt, aki szóba áll veled és azt kívánod, hogy bár ne lenne választásuk a nőknek. (remélem ismered a szarkazmust)
Férfiatlan vagy, sekélyes és csőlátású, csak hogy ne használjak rád egyéb jelzőket. Ha majd felnősz és nem egy hisztis kisfiú szintjén állsz majd, inkább akkor próbálkozz a csajozással, addig maradj csöndben. Komolyan azt gondolod, hogy a gonosz nők miatt nincs barátnőd? Tényleg?
Napi provokáló kérdés is megvan.
Válasz: Azt írtad te is válogatnál, ha tehetnéd, akkor a "nem defektes" nők miért ne válogathatnának?...
Nem provokációtól írtambki a kérdést.
Én úgy látom, hogy a nők elvannak azzal, hogy tudatosan bunkokat választanak. És ha esetleg olyan nő van a terítéken aki "normális" akkor annak olyan elvárásai vannak, hogy az hihetetlen.
Plüss túlzott szabadságvágy, megfelelő távolság-gonrolok itt a személyes dolgokra, hogy neki szükséges van magányra, meg neki neki ne ossza be az idejét a ferfi...stb.
D egy kapcsolat nem a kompromisszumokról szól? És a kölcsönös tiszteletről?
Ha valaki élből, igy kezdi az ismerkedést akkor minek ismerkedik az ilyen.
Hogy jön a kölcsönös tisztelet ahhoz, hogy szerinted el kéne nyomni a nőket? Végiggondolod néha miket írsz? Csak püffögsz, hogy igazságtalan a világ, közben szerintem magad se tudod miről beszélsz, sőt, semmit a párkapcsolatokról? Igénye van a másiknak az egyedüllétre? Emberi dolog. Ha te a másik nyakán akarsz lógni, olyat kell keresni, aki ezt igényli. Ja, hogy az ilyen "defektes"? Tudod: kompromisszumok.
Nehéz dolog, de sajnos nem úgy hajlik a világ, hogy neked kényelmes legyen, hanem alkalmazkodni kell. Nem vagy elég jó? Fejlesztd magad! Én is ezt csinálom - pedig nő vagyok. Még így se válogathatok, sőt.
És nem tévedsz: nagyon sok olyan pasi van, mint te, és nem, nem kellenek a nőknek. És nem azért mert olyan rendesen, normálisak. Ahogy te állsz a világhoz, az sem az.
Én nem érzem magam bunkónak. Attól, hogy a véleményem kicsit durva és nyers.
Mondjuk én látok némi igazságtalanságot abban is, hogy a nők sok partnerrel vannak. Tapasztalnak, tanulnak a kapcsolatból, a hibákból, szellemileg fejlődnek kiélesdnek a benső jegyek. Tehát az évek a kapcsolatok előrehaladtával egy nő, tudja, hogy mit akar. Bensőre.
De egy férfi, honnan tudná, hogy amiben van az jó vagy rossz kapcsolat-e vagy sem. Mert szakítani fél, mert nem akar egyudeul maradni. Aztán a nő majd szakít.
És a férfi ugyanúgy belemegy egy új kapcsolatba, úgy, hogy gőze sincs arról, hogy most ez jó vagy rossz kapcsolat.
De a nő megteheti, hogy szakít. Mert egy nőre jut több 10/100 férfi. A férfi jó ha osszetud hozni egy randit talán havonta. És még akkor is kétséges az, hogy leez-e második. Mert hát egy nő ugye, nem egyel ismerkedi, hanem többel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!