Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért jár alanyi jogon a pénzes tanult pasi és a pasiknak miért kell beérniük kevesebbel?
Már megint egy rinyáló kisfiú. Menj ki kapálni, legalább akkor valami hasznosat is csinálsz.
H..lye vagy, ennyi. A kérdésed meg b..romság.
Próbálom értelmezni a kérdést. Srác vagy, és nem jutott neked tanult pénzes pasi, mert a nők alanyi jogon lenyúlták? :D
Nagy ostobaságot kérdeztél. És az a baj, h ha a fenti kérdést komolyan gondolod, akkor nem azért nem kellesz a nőknek, mert nem vagy pénzes vagy mert nincs diplomád, hanem mert egy előítéletes, buta, szűklátókörű kölyök vagy.
Ha valaki nem tanult, nem feltétlenül a szellemi kapacitása hiánya miatt van. Elképzelhető, hogy olyan körülmények közt élt, hogy nem tehette meg, hogy csak a tanulásra koncentrált. Talán dolgozott iskola mellett, vagy egyéb okok állnak a háttérben.
Nekem tetszett egy olyan lány akinek nem volt érettségije. Együtt dolgoztunk és a személyisége nagyon megtetszett. Talán a munkához való odaadása, vagy a copfba kötött haja fogott meg. Már nemtudom. Egyfajta nyomást is éreztem a mellkasomban a közelségében. :D Sajnos csak plátói volt. Igen, van pénzem és tanult is vagyok, de mit számít ez? A kölcsönös kémiának kell meglennie utána úgy is mindent megtesz az egyik a másikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!