Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer lennék mert csak szexre kellek a nőknek?
A "lúzer" szó a 'loser' angol szóból fakad, ami annyit jelent, hogy vesztes.
Tehát te a komoly kapcsolatok terén vesztes vagy, hisz nem jön össze.
Nekem van olyan ffi ismerősöm, akivel ugyan járhatnék, de inkább csak szexre választanám be. Amúgy rendes kedves dolgos, de valahogy nem bízok abban h megmaradna, szoknyavadásznak gondolom, emiatt bizalmatlan vagyok vele ilyen téren.
De biztos van olyan lány aki vele szívesen fog járni.
Van az a mondas, megszerezni konnyu, megtartani nehez.
Ilyen ez is.
A szuper Brit tudosok szerint valami szellemi fogyatekos az, aki szexre nem talal partnert.
En ritkan talalok. Egy ev alatt ket lany lett volna. De ockodom a kalandoktol. Nem is mentem bele.
Komoly kapcsolat meg nem jon ossze.
Szoval igen, luzer vagy. Ugy mint sok mas.
Van akinek meg ez se jon ossze. O meg luzerebb.
Es ezt meg lehet fokozni, pl a “25f vagyok es meg nem voltam novel” vagy a “23f vagyok es meg nem volt kapcsolatom” stb.
Bár csak én lennék ennyire lúzer. :D
Nem, ha szex simán összejön, akkor így vagy úgy, de vonzó vagy. Már csak a személyiségen és kommunikációs attitűdön kellene változtatni, hogy párkapcsolat terén is ilyen stabilan sikeres legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!