Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazánkban tényleg ilyen szintű nőgyülölet uralkodik, mint ezen az oldalon?
Egyszerűen olyan szintű savazást kapnak a nők szinte az összes kérdésnél, hogy az elképesztő. Sose lehet tudni, hogy emögött valós sérelmek húzódnak-e meg vagy csak sok a troll. A hölgy olvasók gyakori kiakadását abszolút meg tudom érteni, valóban lelombozó a helyzet.
A GYK-n tapasztalható nőgyűlölet jellemző úgy általánosságban kis hazánkra, vagy csak ide jött össze egy kisebb sereg megkeseredett férfi, akik saját sikertelenségüket a másik nemre kenik?
Aki a kérdéseket, válaszokat rendszeresen olvassa, láthatja, hogy a férfiakkal is van baj bőven. De ez egyáltalán nem megy át férfigyűlöletbe a nők részéről. A másik oldal viszont nagyon súlyos.
Mit gondoltok erről a tarthatatlan állapotról? Van ebből kiút? A hölgyeket is kérdezem: a mindennapokban tapasztalnak a férfiak részéről ilyen szintű gyűlölködést, mint ami itt megy?
Szerencsére nem. Én már csak nevetni járok erre az oldalra, nem veszem magamra a szidalmazó leveleket, mert tudom, hogy ezek csak frusztrált kisfiúk energialevezetése, amiért sikertelenek a nőknél.
22/N
Nem, azért ez az oldal elég szélsőséges példa. Meg abba is gondolj bele, hogy az itt fröcsögők általában egész nap a gép előtt ülnek, nem szocializálódnak annyit.
Hosszútávon nincs ebből kiút, mivel azt gondolják, hogy mindenkinek alanyi jogon az ölébe pottyan egy barátnő, anélkül, hogy fejlesztené magát. Sem a társas kapcsolatok kezelésében, se ami a tanulmányokat, munkát, sportot illeti nem kell tenniük semmit, mivel nekik jár egy barátnő. Ilyen hozzáállással meg nagyon nehéz dolgok lesz, amíg meg nem találnak, ugyanúgy itt fogják tolni a hülyeséget.
F
Én engem inkább a hazánkba (meg a világban) uralkodó feminizmus aggasztana.
Téged is inkább az zavarjon.. :)
Itt igen,de azért ha széttennéd a lábad kellenél...
ha nem akkor meg pláne" céda vagy"...
Szóval itt ne várj csodákat.
De ez egy réteg!- Akiknek azért sikerült jól szétbarmolni az oldalt...
Akad pár normális férfi,fiatal pasi is,-néha beszélgettem egy -kettővel.
Aki meg direkt fröcsögni jár ide ,az midig jön,-szerencsétlen borderline-os srác aki átkoz itt napi szinten mindenkit,meg a több néven írogató "macsók"...
Ilyen mindig is lesz.
Az élet más.
/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!