Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit várnátok maximum?
Sziasztok,
nemrég egy ismerősöm azt mondta, hogy egy korombeli lány (20 éves) örülhet, ha a pasi vár rá (közösülés terén) egy, másfél hónapot, és az a fiú már igazán gavallér, a srácok nagy része két hónapnál többet nem vár senkire sem. Persze, egy 20 éves lányra nagyjából 17-30 éves korú férfiak közt van kereslet leginkább.
A kérdésem az lenne, hogy ez tényleg így van? Nincs olyan srác, aki ennél türelmesebb e téren? Persze, logikus, hogy aki tapasztalt ebben és/vagy sok partnere volt ebben, az igényelné, és nyilván vannak igényei, ez tök jogos. De nekem például ez a dolog tuti nem jönne könnyen, és egész biztosan nem olyan, mint egy kézfogás, szóval nekem tutira nem működik ez 2 hónapon belül, meg ilyesmi intervallumokon belül.
A kérdésem a következő:
Lányok! Rátok meddig tudott/akart (volna) várni az udvarlótok? Mik a tapasztalataitok e téren? (kort is írjatok légyszi mindkettőtökhöz :) )
Illetve:
Fiúk! Nektek mi a maximum, amit várnátok egy lányra, és mi az, amit reálisnak éreztek? Hol szakadna el a cérna? A haverok mit mondanak, náluk mi a maximum? Életkort is írjatok, kérlek. :D
(kapcsolat szempontjából nem olyanra gondolok, ahol a felek brahiból vannak együtt, vagy azért hogy ne legyenek egyedül, komoly kapcsolatról, ahol a felek kötődnek egymáshoz érzelmileg, netán szeretik is egymást romantikus értelemben)
Köszi a válaszokat, szép napot! :)
Kedves #71!
Várom a tudományos kutatást, mely arra az eredményre vezetett, hogy minden, ami nem hetero, az beteg. :)
Vagy az értelmet érveidet. Vagy választ a kérdéseimre. Vagy igazából akármit, ami nem annyi, hogy leírod a véleményed általános igazságként és elvárod, hogy mások így kezeljék.
LÉNYEG:
várom a tudományos cikket a témáról, köszönöm. :D
Kedves #73!
Szóval te azt mondod nekem, hogy a Bibliában kerekperec benne van, hogy nem csak az beteg és bűnös lélek, aki pl meleg, de az is, aki aszexuális? :D Oké, mondd meg, melyik oldalon (vagy evangéliumban, vagy egyáltalán melyik részében), van itt egy nagyon szép bőrkötésű példányunk a Könyvek Könyvéből, szívesen kikeresem, epekedve várom. :)
Illetve azt állítod, hogy ez felér egy tudományos kutatással? Már megbocsáss, de a tudomány tényeken alapszik...
Mellesleg, fogadjunk, hogy szó szerint értelmezed a Bibliát, holott szerintem ez nettó baromság. Az egész könyv egy útmutató az élethez, ami egyszerű metaforákon és hasonlatokon keresztül magyaráz, bár kétlem, hogy a te szövegértési képességeiddel ez érthető volna, és igazából nem is csodálkozom az itt reprezentált primitívségen sem, inkább szeretném sajnálatomat kifejezni, hogy ilyen még van a mai világban.
(amúgy olvastam Bibliát, szerintem pont eleget, kötelező olvasmány a gimnáziumban, legalábbis néhány része. szerintem nálam bibliai műveltségből nincs hiány, elég részletesen vettük kb 3 hónapon keresztül.)
Szóval, a LÉNYEG, ismét:
Pontosan hol van benne az a Bibliában, hogy aszexuálisnak lenni betegség?
illetve:
Pontosan MELYIK tudományos kutatás mondja azt, hogy aszexuálisnak lenni betegség?
Erre a két kérdésre várom a válaszodat, minden további értelmes kommunikáció lehetősége már úgy látom, elvetélt ötlet. :D
Kedves #75!
Igen, NEKED aztán kéne olvasni, mert megint nem sikerült a kérdésre válaszolni. (nem is értem, miért folytatom ezt a meddő beszélgetést, de mindegy is)
A kérdés az volt:
HOL, A BIBLIA MELYIK RÉSZE MONDJA AZT, HOGY AKI ASZEXUÁLIS, AZ BETEG? ÚJ- VAGY ÓSZÖVETSÉG? EVANGÉLIUM? GENEZIS? MÓZES KÖNYVE? HOL? <-- én ezt szeretném megtudni, úgyhogy kérlek szépen válaszolj, vagy idézd, jobban nem tudom a szádba rágni.
Másik kérdés:
MILYEN TUDOMÁNYOS KUTATÁSSAL TÁMASZTOD EZT ALÁ? <-- ehhez meg linket szeretnék kérni. köszönöm szépen.
Kedves #77!
Nem ez volt a kérdés.
Pontosan hol írja a Biblia, hogy az aszexualitás (nem a melegség!!!) bűn? Szeretném megkeresni és elolvasni.
Előző 61 es százalék testvér,a fiam meleg, köszöni jól van. Nem beteg, nem ferde :O ,nem korcs,kezelni se kell,büntetni se ahogy sejteted a más országok alatti szösszenetedben.. Itt egyedül téged és homofóbidát kéne már kezelni,mindehová oda offolod ezt a bibliás dolgot de tudományos cikket persze soha ami alátmásztaná amiket irsz. Sajnálom h a százalék miatt egy kalap alá vesznek veled. :( Kérdező ne is reagálj rá mert rád ir privátban,privátban is bibliával házal,tuti h ő az hasonló a szöveg.. Nem vagy beteg te sem,normális vagy,és igenis lehet szex nélküli is egy boldog kapcsolat a szex egy hozadék,de millio más örömforrás is létezik. Nincs veled semmi baj. :)
64 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!