Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerult talalni új férjet, aki elfogadta a szules utan megváltozott tested?
Simán találtam. :)
Ő nem azt látja, hogy ilyen volt, ilyen lett. Csak a mostani állapotot. Nem hiányolja, hogy nem vagyok feszes 16 éves, inkább élvezi, hogy egy érett 30-as nőt talált.
Nem lóg semmim térdig, sport és diéta gyerek mellett is megoldható, csak nehezebben. :) A stílusom pedig sokkal jobb, mint fiatalon.
Nem kell 30 évesen 20-nak kinézni, nem várja senki. De legyél ápolt, igényes, csinos 30-as. Akinek ez tetszik, az észre fogja venni.
Tinik. Ok. De a férjem is ezt mondja. Aki szül annak nem kell abban a pillanatban igénytelen lógócsöcsű anyukává változnia,mert onnantól jó az úgy és tőle aztán ne várja el senki többet,hogy törődjön magával és kinézzen valahogy.
De akkor itt egy olyan válasz amit vártál:
Igen,tökéletes vagy a lógó kötényhasaddal és a térdigmelleddel. Véletlenül se csinálj felüléseket és vegyél pushup melltartót,még a végén azt hiszi valaki,hogy adsz magadra. Lehetőleg ha festett a hajad azt is hagyd lenőni és a foltos macinaci a legtökéletesebb dolog amiben el tudod csábítani a pasit,te már anyuka vagy,nem kell gusztusosan kinézned a másik nem számára,mert beteljesítetted a nőlét princípumát.
Ismerek olyan anyukát,hogy ha nem tolja a babakocsit akkor simán egy középiskolás vékony csajnak néz ki,nincs lógó hasa/melle és fel tud venni egy csinosabb ruhát ami eltakarja a striákat. Ha neki megy akkor másnak is. Nem kell senkinek elfogadni a megváltozott testet,mert általában azért változik undorító löttyedté mert a test tulajdonosa nemtörődöm lesz amint kijön a gyerek. És ez a férfiaknak egyáltalán nem vonzó,max beletörődnek.
(Nekem is van egy lányom és nincs telefosott búvárruha alkatom,mert nem hagytam el magam. Nem is lenne reális elvárás,hogy valaki elfogadja mert gusztustalan. Inkább összeszedtem magam és voilá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!