Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerult új pasit találni, szülés es valas utan, megvaltozott testtel?
En szules óta (11 ev) nem tudom elfogadni az anyasabb idomaim, a melleim nagyok es jól neznek ki amúgy , de ha fekszem , a bör rajtuk kicsit rancosabb, ” mazsolaszeru” , ha állok nem latszik , csak ha összecsippentem a bört rajta
A hasammal is kinlódtam az se a régi
Úgy érzem nem tudom bevállalni igy magam eslevetközni egy pasinak .
Nektek sikerult legyözni a gatlasaitokat?
Kondi terem...
Bar tuti 20eves gyerek vagy. A legobb no nen hizik el.
A pasik szoktak.
Simán, többet is. 😁 Sőt, normális pasit is, akivel újra el tudom képzelni a közös jövőt.
Nem csak hús vagyok, annál sokkal többet tudok nyújtani, hogy feszes a hasam meg peckesen áll a cickó.
Konditerem (vagy egyéb hatékony sport) + helyes étrend.
Sokan picsognak és jönnek a közhelyekkel, de ez a megoldás. Nem azért kell harcolni, hogy legyen önbizalmad csoffadt, elhízott testtel is, nem azon sírni, hogy nem mersz levetkőzni, és nem titkon azt várni, hogy majd elfogad, mert a lelked szereti, hanem dolgozz meg a jó testért, és legyél rá büszke.
"Nem csak hús vagyok, annál sokkal többet tudok nyújtani, hogy feszes a hasam meg peckesen áll a cickó."
Erről beszélek. :DDD
Egy feszes hasú, sportos nő, aki megdolgozott az alakjáért, ő is nyújthat sokkal, de sokkal többet, mint a szexi teste. Tudod, nem kell a férfiaknak választani a szép test és a nemes lélek között, amelyiknek van egy kis esze, az rájön erre, és ennek megfelelően válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!