Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat zavarják a párjuk szülés után megváltozott teste?
Lehet, hogy bennem tengenek túl az apai ösztönök, de ha egy nő a legeslegnagyobb kinccsel, egy gyermekkel ajándékozza meg a párját akkor az nem fog néhány kilón lovagolni...
Ha meg nem ilyen az meg nem érdemli meg, hogy apa legyen.
ha szereti a feleségét, nem mondja, de zavarja. én ügyeltem rá a terhesség alatt is, hogy ne legyek bálna, meg utána is, hogy hamar lemenjen. a hathetes kontrollon a doki is megjegyezte, hogy úgy nézek ki, mint mikor megállapította a terhességet :) mondjuk ez teljesen azért nem volt igaz, mert császáros voltam, és addig nem végezhettem hasizom-gyakorlatokat. 2 hónap után viszont már igaz lett :) sok nő nem is tudja, hogy ez LEHETSÉGES, és nem kell hozzá semmi, csak önuralom. pedig én eleve hízásra hajlamos alkat vagyok, mégis sikerült...
a mell más kérdés, 3 hó szoptatás alatt azért kicsit megereszkedett, de felvarrattam, szóval most jobb mint szódával :):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!