Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasikat zavarják a párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat zavarják a párjuk szülés után megváltozott teste?

Figyelt kérdés
pl. pár pluszkiló,nem olyan feszes a mell.
2010. márc. 10. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Emberfüggő a dolog. Ha szeretüjk a párunkat, nem érdekel. :) Aki pedig szép, az szülés után is az marad.
2010. márc. 10. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Zavarja. Nagyon jól kell kezelni a helyzetet, mert a szoptatás alatt a kilók bizony maradnak. Szóval 7-10 hónapnyi türelmet kell kérni a pasiktól.
2010. márc. 10. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Érdekes. És a sörhasra mennyi türelmi időt kérjenek a nők?
2010. márc. 10. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
:DDDDD
2010. márc. 10. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy bennem tengenek túl az apai ösztönök, de ha egy nő a legeslegnagyobb kinccsel, egy gyermekkel ajándékozza meg a párját akkor az nem fog néhány kilón lovagolni...

Ha meg nem ilyen az meg nem érdemli meg, hogy apa legyen.

2010. márc. 10. 14:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Sőrhasra? igen az jó kérdés...XDD
2010. márc. 10. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

ha szereti a feleségét, nem mondja, de zavarja. én ügyeltem rá a terhesség alatt is, hogy ne legyek bálna, meg utána is, hogy hamar lemenjen. a hathetes kontrollon a doki is megjegyezte, hogy úgy nézek ki, mint mikor megállapította a terhességet :) mondjuk ez teljesen azért nem volt igaz, mert császáros voltam, és addig nem végezhettem hasizom-gyakorlatokat. 2 hónap után viszont már igaz lett :) sok nő nem is tudja, hogy ez LEHETSÉGES, és nem kell hozzá semmi, csak önuralom. pedig én eleve hízásra hajlamos alkat vagyok, mégis sikerült...

a mell más kérdés, 3 hó szoptatás alatt azért kicsit megereszkedett, de felvarrattam, szóval most jobb mint szódával :):P

2010. márc. 10. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem hiszem hogy zavarja, nekem azt mondta a párom miután megszültem hogy ideje volt mert már formátlan voltam az utolsó hetekben:D
2010. márc. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!