Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hagyott már el a férjed/párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyott már el a férjed/párod azért mert szülés után megváltozott az alakod?

Figyelt kérdés
Vagy mert nem jutott időd magadra a baba mellett.Gondolok itt sminkre szemöldökre,szőrtelenítésre,frizurára...
2011. okt. 3. 19:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
nem. de mindíg jutott időm magamra, sportra, fordrászra, szőrtelenítésre. Sőt barátokra,színházra, és főleg kettőnkre a férjemmel. pedig 3 gyerekem van
2011. okt. 3. 19:52
 2/16 anonim ***** válasza:
45%
A megváltozott viselkedés szerintem sokkal "veszélyesebb".
2011. okt. 3. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó: és hány bejárónőd/bébiszittered volt mellette?
2011. okt. 3. 19:55
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Aki ilyen felszínes, remélem, megmarad a szexpartnereknél, és nem nősül.
2011. okt. 3. 19:56
 5/16 anonim ***** válasza:
97%

Engem nem hagyott el, bár tényleg kellet bizonyos idő, mire összeszedtem magam. Aki a megváltozott alakot és a kevés idő miatt ritkább szőrtelenítést nem tolerálja, az nem is szereti a másikat.

Az első válaszoló, aki azt írta, hogy 3 gyerek mellett is mindenre volt ideje, az engem is érdekelne, hogy hogy csinálta. Bébiszittyó, takarítónő, nagymamák, nagypapák, akik vigyáztak plusz rendelte a kaját? :D

2011. okt. 3. 19:59
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Én jelen pillanatban (szülés után 3 hónappal) nem azon aggódom, hogy nincs időm semmire ezért elhagy. Hanem amiatt aggódom, hogy szülés után 3 hónappal még mindig olyan vagyok mint egy kib@szott házisárkány, és ezért hagy el.
2011. okt. 3. 19:59
 7/16 anonim ***** válasza:
60%

Nos én azért váltam el mert az én férjem is elvárta hogy csinibaba legyek.De szülés után megváltozik az ember sőt idősebb korában.Ha csak a testedet szereti nem a lelkedet is benned akkor ez a házasság egy katasztrófa lesz.Segítsen neked a baba neveltetésében és mindenben amiben tud.Egységben és szeretetben kellene lennetek nem elvárni hogy ugyanolyan légy mint azelőtt.A változásokat is el kellene fogadnia a férjednek.Bizony ha nem akkor nem lesz jó a házasságotok.

Most van egy nagyon kedves és megértő párom és Imádom őt : ))

2011. okt. 3. 20:02
 8/16 anonim ***** válasza:
43%

első vagyok

volt takarítónő és nagyszülők is (3 év alatt bébiszitterre nem hagytam őket.) de közben letettem a második diplomám és 2 nyelvvizsgát is letettem. Szerintem arra van időd amire akarod. Nem mondom,hogy az első hónapban,de a másodikban már megőrültem volna fodrász nélkül,magam miatt szedtem rendbe magam minden nap,mert saját magamat nem viselném el elhanyagoltan.

és azt se bírtam volna, ha nem mozdulhatok ki.

és ha én vidám és boldog vagyok az a jó a gyereknek, nem ha tépett hajjal kísértek a lakásban.

2011. okt. 3. 20:06
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is 3 gyerekem van, nagyik messzire vannak tölünk, babysitterre nem igazán hagyom öket. Hát nem könnyü, de mindenre lehet egy kis idöt szakitani. Természetsen míg nem hanyagolod a gyarekeidet. Én szülés után 5 hónappal a régi voltam mindegyik szülésem után, nem a párom kérésére, hanem saját magamért.
2011. okt. 3. 20:22
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Nagymamám idejében mindössze 5 hónap volt a GYES, ezerszer rosszabb világ volt, mégis mindig jutott ideje magára, pedig rengeteget dolgozott és nevelte apukámat. Szóval nem hiszem el, hogy ameddig a gyerek alszik, addig nincs valakinek ideje kispirálozni a szemét (már aki szülés előtt is szerette sminkelni magát), vagy nincs ideje megfésülködni vagy leborotválni a lábát.
2011. okt. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!