Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hagyott már el a férjed/párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyott már el a férjed/párod azért mert szülés után megváltozott az alakod?

Figyelt kérdés
Vagy mert nem jutott időd magadra a baba mellett.Gondolok itt sminkre szemöldökre,szőrtelenítésre,frizurára...
2011. okt. 3. 19:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Anyám 9 hónappal a szülés után eladta a felszedett 30 kilót, esténként mindig jutott ideje elmenni fél órára futni és akkor is ment, ha hulla fáradt volt. Emellett mindig csinosan felöltözött otthonra is, ez sem kerül nagyobb fáradságba mint a szakadt macialsót felvenni ócska pólóval. És soha nem volt bébiszitterünk, nagymamák se jártak át hozzánk, takarítónő se volt. Ja és gyes alatt is dolgozott.
2011. okt. 3. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:

20:06-nek:

És dolgoztál is mindemellett...?

2011. okt. 4. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:

20:06 vagyok

egymásodik diploma, 2nyelvvizsga szerintem elég munka.írtam is elég sokat.

És nagyon sok olyan ismerősöm van,aki tanul a gyerekek mellett, de az uszodában is találkozunk minden nap, futásnál is összejövünk.

Nem a férjmiatt, hanem maguk miatt. én bolondulnék meg, ha lenne rajtam plusz súly, és nem érezném jólmagam, ha nem lennék ápolt.

2011. okt. 4. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
Nem, engem megunt :D. Tényleg. Amúgy szerintem egy apa örüljön a gyerekének, segítsen körülötte, becsülje meg azt, aki családot adott neki, ne azt nézze, hány kg-mal több. Normális nő, ha nem is teljesen, de visszanyeri önmagát az első 2 év folyamán. Ha ez sok idő az apának, hát nyílvesszőt a hátába.
2011. okt. 4. 14:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez tetszett:)nyílvesszőt a hátába:D
2011. okt. 4. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kerdes, hogy a nonek mennyire fontos a kulseje szules utan, hanem hogy a ferfi mennyire fogadja el, hogy megvaltozott a felesege.

Normalis kapcsolatban ez nem lehet konfliktusforras, ha egy ferfi ezt nem tudja lenyelni, akkor ne akarjon gyereket.

2013. szept. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!