Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikerult új pasit találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerult új pasit találni, szülés es valas utan, megvaltozott testtel?

Figyelt kérdés

En szules óta (11 ev) nem tudom elfogadni az anyasabb idomaim, a melleim nagyok es jól neznek ki amúgy , de ha fekszem , a bör rajtuk kicsit rancosabb, ” mazsolaszeru” , ha állok nem latszik , csak ha összecsippentem a bört rajta

A hasammal is kinlódtam az se a régi

Úgy érzem nem tudom bevállalni igy magam eslevetközni egy pasinak .

Nektek sikerult legyözni a gatlasaitokat?

2018. júl. 5. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sikerült de kár volt.. ennél még az ex is jobb volt.. Nálunk megromlott szülés után a szex apás szülés volt és utána nem nyúlt hozzám.. 3 évet vártam a csodára.. aztán jött egy srác az életembe akivel azt hittem minden jó lesz.. hát inkább maradtam volna szex nélkül.. ezzel elmondtam mindent. De még egy pasit nem hoznék a gyerekem életébe az biztos.
2018. júl. 6. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Sokan írják a konditermet meg sport stb.. gyanús hogy ezek férfiak..

A megváltozott test nem minden esetben a hízást jelenti hanem a striákat a hason a combon, amik sajnos nem múlnak el.. vagy az elszínesedett bimbóudvart, terhességi csíkot na és alul ami szintén nem mindenkinek világosodik ki teljesen.. és persze sima szülésnél alul a vágást amit vagy jól összestoppolnak vagy nem.. de mindig ott marad a heg és igen zavaró.. ugyanúgy mint a császárosoknál a vágás ami az se minden esetbe marad szép.. Na és persze szoptatás után.. kinek milyen lesz a mell.. sajnos az se marad mindenkinek feszes.. sőt..

Csak sajnos ezt sok pasi fel se fogja min megy át egy nő ez átlagba az akitől van a gyerek és szülés után jön rá h a párja már nem olyan mint előtte..

2018. júl. 8. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem sikerült. Az edzés sem segít a szétnyílt hasizmon és a lógó melleken. Nem szeretnék levetkőzni olyan előtt aki fontos nekem. Félek az undortól az arcán, én is utálom, hogy ilyen lett :-(
2018. júl. 9. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!