Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerult új pasit találni, szülés es valas utan, megvaltozott testtel?
En szules óta (11 ev) nem tudom elfogadni az anyasabb idomaim, a melleim nagyok es jól neznek ki amúgy , de ha fekszem , a bör rajtuk kicsit rancosabb, ” mazsolaszeru” , ha állok nem latszik , csak ha összecsippentem a bört rajta
A hasammal is kinlódtam az se a régi
Úgy érzem nem tudom bevállalni igy magam eslevetközni egy pasinak .
Nektek sikerult legyözni a gatlasaitokat?
Sokan írják a konditermet meg sport stb.. gyanús hogy ezek férfiak..
A megváltozott test nem minden esetben a hízást jelenti hanem a striákat a hason a combon, amik sajnos nem múlnak el.. vagy az elszínesedett bimbóudvart, terhességi csíkot na és alul ami szintén nem mindenkinek világosodik ki teljesen.. és persze sima szülésnél alul a vágást amit vagy jól összestoppolnak vagy nem.. de mindig ott marad a heg és igen zavaró.. ugyanúgy mint a császárosoknál a vágás ami az se minden esetbe marad szép.. Na és persze szoptatás után.. kinek milyen lesz a mell.. sajnos az se marad mindenkinek feszes.. sőt..
Csak sajnos ezt sok pasi fel se fogja min megy át egy nő ez átlagba az akitől van a gyerek és szülés után jön rá h a párja már nem olyan mint előtte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!