Szoptatás alatt estél teherbe? Ha igen, megváltozott a tej íze, elfogadta a babád? Vagy a mennyisége?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 13:34
1/4 anonim válasza:
Babám 8 hónapos volt, amikor megfogant a kistesó. Elég sokat szopizott még akkor és kb. 1 éves korára, tehát 4 hós terhesen kezdte el nem kérni a cicit, és le is választotta magát. Akkor megváltozhatott az íze, mert a világért sem volt hajlandó szopni, bekapta és köpte ki :)
2/4 anonim válasza:
Én szoptatás alatt.20 hónapos volt a fiam,terveztük(csak azt nem gondoltuk hogy azonnal sikerül)Őt egyáltalán nem zavarta,és mennyiségi változást sem észleltem(reggel este szopott)de nekem kellemetlenné vált,nem fizikailag hanem mentálisan.kb 9h.voltam mikor elválasztottam.
3/4 anonim válasza:
15 hónapos volt a kislányom, mikor teherbe estem a második babával. Nem változott meg a hozzáállása a szopihoz, ugyanúgy 2x szopizik, csak nekem fáj nagyon. Most vagyok 13hetes.
4/4 anonim válasza:
Egyszer úgy estem teherbe, hogy a legkisebb 8 hónapos volt. Rajta nem vettem észre változást, ő ugyanúgy szopizott tovább. Miattam kellett elválasztani 7 hetes terhesen, mert nagyon érzékeny lett a mellbimbóm, és nem tudtam elviselni már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!