Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek számít a férfi fizetése! Mekkora az a nettó fizetés ami alatt kiesik egy férfi a potenciális társjelöltek közül?
Azért azt tegyük hozzá, hogy jól fizető állást sem túl könnyű találni mindenkinek, sokszor hiába a végzettség.
Ez sem sikerül mindenkinek. Van akinek nincs is képesítése, csak gimnáziumi érettségi és jobb állást kapott apuci vagy barát által mint egy diplomás. Nem egy diplomást ismerek aki évek óta tengődik egy bevásárlóközpontban 150-200 e Ft fizetésért mert egyszerűen nem tlaál jobbat vagy nemes egyszerűséggel nem veszik fel.
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy 300 felett keressen, napi 8 órába.
A barátommal mikor összejöttünk ő 170-et keresett és 320-at, és nagyon sok helyre beadta az önéletrajzát de sehová nem vették fel.
És sajnos túl nagy ismeretsége sem volt.
Végül én találtam neki ismerősök által normális megfizető állást.
Attól mert valaki nem keres csak 150-160-at mikor ezt meghallod nem kéne egyből leírni. Nem tudhatod, hogy miért csak annyit keres.
Attól függ, hogy bánik a pénzzel és milyen igényei vannak. Én amúgy egy 80-90e-t kereső emberrel is el tudom képzelni az életem - de ehhez az kell, hogy akkor próbáljon meg jobbat keresni, és addig azért húzza meg picit magán a nadrágszíjat. Pl. ebből ne márkás luxusitalokat meg Lindt csokit vegyen magának rogyásig, ne cigizze el azt a pénzt. Hanem tegye bele a részét a háztartásba, és ne rajtam élősködjön.
(saját lakásom van, simán beköltöztetem a páromat... persze tulajdoni részt nem kap... de ha már ezt megteszem érte, akkor igenis fizessen legalább arányos részt a rezsibe, alap élelmiszerekbe)
Sok sok kifogás amit itt írnak . Miért nem lehet megérteni ,hogy pl nekem és sok más nőnek ,nem kifogás kell, hanem egy olyan férfi aki készen van a párkapcsolatra anyagilag is, és nem a nőre akar támaszkodni azzal eltartatni magát. Nem készen lesz a kapcsolatra, egyszer majd ,valamikor a távoli jövőben,addig meg ígérget,mert abból semmi nem valósul meg,és az idő meg véges.
Ha én képes voltam nőként 300 netto feletti fizetést elérni ,akkor egy nálam pár évvel idősebb férfi mégis miért nem volt képes erre? Miért csak a tökét vakargatta amíg más karriert épített ,vagy vállalkozást futtatott fel ?Nekem ilyen biztos nem kellene, akárhogy is néz ki vagy akármit csinál.Nem vagyunk egy szinten.
Meg ha szereti a munkáját az jó ,de én nem tartom normálisnak azt aki szeret egy olyan munkát ami nem jövedelmez jól ,és nem tud belölle jövőt építeni ,biztonságos anyagi hátteret biztosítani a családjának.Anyjáéknál lakik ,meg albérleteket fizet és játssza a macsót a semmire.Fesztiválokon igénytelenkedve biztos fel tud szedni részeg lányokat magának.
Felháborodni ezen nem kell,mert a lányok közt is bőven akad olyan réteg aki szintén rosszul keres és el lehet kápráztatni őket 2 fillérrel is. Nem kell félteni a szegényebb motiválatlan férfiakat ,minden esetben találnak magukhoz való lányt. Csak fel kell ismerniük,hol a helyük.
#44 igen egy tanár pl nincs veled egy szinten. nyilván. és fesztiválokon szed fel bizonyos lányokat. nyilván. és vakargatja a tökét. nyilván.
vedd észre ez a személyiségedről szól. arról, hogy neked mi jelent értéket pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!