Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek számít a férfi fizetése! Mekkora az a nettó fizetés ami alatt kiesik egy férfi a potenciális társjelöltek közül?
300 netto a minimum, és nem mondtam sokat! Én is keresek ennyit,szóval elvárható ,hogy egy életképes férfi is elérje ezt . Ha az ember házat akar ,hitelt szeretne felvenni, jó kocsit, nyaralást, és gyerekeket szeretne nevelni nélkülözés nélkül , akkor ahhoz kell pénz,mert mosolyra nem adnak a boltban ennivalót.
Persze akinek elég a nagyszerelem az anyós mosókonyhájában nyomorogva, vagy fizetni akarja az albérletet ami teljes mértékben kidobott pénz és más gazdagodik belőle ,az elégedjen meg a havi 150-el.Én köszi ,de nem kérek belőle.
A 250 is még nyomornak számít? És még van néhány szám 150 és 300 közt.
S a későbbi előmenetel, fizetésemelés? Vagy ilyen bonyolultat ne is kérdezzek?
Párom kb 3millót keres évente, de csak négy hónapot dolgozik. (Tirol, 5csillagos szállodában kisegítő szakács)
Ezt csak nyolc hónapra kell elosztani (ott szállásra, kosztra nem kell költenie)
Plusz bevétele a kiadott lakásából van, nettó 70ezer/hó.
Ha lakbéren és rezsin felül van 60-70ezer az már bőven jó.
De borzasztó sok múlik a pénzkezelésen.
Exem fél milliót keresett, de képtelen volt megtakarítani: fizu után 2hét habzsidőzsi, új ruhák, elektronikai eszközök, aztán kövi fizuig a fogát szívta.
A legdurvább esete: csapágyas lett a mosógépe, pont mikor lejárt a garancia. Nem szerelőt hívott, hanem vett egy újat 180ezerért, úgy, hogy olyan tudású gépre nem is volt szüksége. Hónap végén 10ezerért megvettem tőle a régit, és 5ezerért megjavíttattam. Három éve heti ötször mosok vele.
Belemehetünk a nüanszokba meg alkudozhatunk ,de felesleges. 300 netto ! Ha mondjuk teljesen kezdő valahol és felveszik például 250 nettora akkor várható ,hogy meglesz a 300 is hamar,de ez már szőrszálhasogatás.
Vagy ha keres bejelentve 150et de mellette seftel valamit, kiad üzlethelyiségeket és simán összejön neki a havi 500 is ,akkor nyilván nem számít mi van a bérpapíron,ahogy egy vállalkozónál sem számít ha minimálra van bejelentve, ha közben milliós üzleteket köt havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!