Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek számít a férfi fizetése! Mekkora az a nettó fizetés ami alatt kiesik egy férfi a potenciális társjelöltek közül?
Érdekes, ezen az oldalon összegyűlnek azok az emberek akik mind minimum 300-at keresnek.....Kint az életben nagyon nem így van.
Pesten talán igen, de azon kívül nehezen.
Igen, nem kell messzire menni Pesttől 15-20 km-re már 20 millióért egy kisebb házat kapsz. Lakást pedig vadonatújat kapsz szép környezetben 20 milláért.
És ez csak 15-20 km-re esik távolabb.
Sokan hogy felháborodtok rajta, hogy egyes pénzéhes rbncok 300e Ft fizetést is képesek elvárni... emberek, néztetek már körül pesti ingatlanpiacon manapság? Egy külvárosi panellakás 20 millió Ft. Ez abból a borzalmasan sok 300e Ft-ból 5 és fél évnyi teljes bevétel. Reálisan 15 év hitel legalább, és előtte valahogy össze kell szedni kb. 5 millió Ft önerőt is valahonnan, ami meg másfél évnyi bevétel. Épphogycsak megoldható, a nadrágszíj alapos összehúzásával.
Komolyan ez az irreális elvárás?! Hogy ne az örökké bizonytalan albérletbe, meg fenyegető hajléktalanságba kelljen szülni egy nőnek? Mert az ugye meg van, hogy szülés után a nőnek egészen biztosan kevesebb bevétele lesz, ha volt is előtte, és így igencsak kiszolgáltatott lesz az első néhány évben? Pénzéhesség lenne, ha valaki az abszolút minimális létbiztonságot elvárja? Szép dolog a szerelem, meg a lenyűgöző személyiség és sziporkázó humor, de sokkal nehezebb értékelni, amikor épp a 3 hónapos gyerekeddel 2 héten belül kell új albérletet találni havi 150e Ft fix bevételből.
És persze, lehet költözni vidékre, csak ott a fizetés, és a legtöbb szakmában a munkalehetőség pont annyival rosszabb, mint amennyivel olcsóbbak a lakások, szóval nem vagy előrébb egy centit sem. És nem mindenkinek tudnak segíteni a szülei sem, sőt, gyakran inkább fordítva van rá szükség...
Az, amiből nem tud megélni. Ez meg teljesen helyfüggő, más a megélhetéshez kellő összeg BP belvárosában, meg a legkisebb szabolcsi faluban.
Nem akarok eltartani egy felnőtt embert.. (Mármint állandóan, ok nélkül - nyilván ha már együtt vagyunk x ideje és munkanélküli lesz átmenetileg, akkor addig kisegítem)
Nem vagyok kárörvendő, de azért megnézném a "havi 300-500"-at válaszolók fejét és lelkivilágát öregkorukban.
Én ugyan nem fixen keresek, mert a teljesítményemtől és a belefektetett energiától függ, hogy mennyi csurran cseppen le havonta, de több éves átlagban 320-350 körül keresek. Tartottam el barátnőmet évekig mert tanult, és a diákmelóval nevetséges összegeket keresett, igy én tartottam el, se rezsit, se kaját nem kellett fizetnie, nem is fogadtam volna el.
Ehhez képest ti nők, tisztelet a kivételnek, alaphangon elvárjátok, hogy ennyit keressen egy férfi. Boldog életetek lesz, az már biztos.
Egyedülálló vagyok már különben, de azt hiszem az is maradok inkább. Köszi "lányok"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!