Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akiknek számít a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek számít a férfi fizetése! Mekkora az a nettó fizetés ami alatt kiesik egy férfi a potenciális társjelöltek közül?

Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 18:13
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Lehet anyucitól kaptátok a házat. Akkor elég a 4 kiló össz.
2018. júl. 16. 07:38
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, ezen az oldalon összegyűlnek azok az emberek akik mind minimum 300-at keresnek.....Kint az életben nagyon nem így van.

Pesten talán igen, de azon kívül nehezen.

2018. júl. 16. 08:00
 33/50 anonim ***** válasza:
De Pesten 20 millió az a panel, ami vidéken csak 5 milla.
2018. júl. 16. 08:04
 34/50 anonim ***** válasza:

Igen, nem kell messzire menni Pesttől 15-20 km-re már 20 millióért egy kisebb házat kapsz. Lakást pedig vadonatújat kapsz szép környezetben 20 milláért.

És ez csak 15-20 km-re esik távolabb.

2018. júl. 16. 08:36
 35/50 anonim ***** válasza:
Csak vegyél már nettó 150-200 ból 20 millás lakást!
2018. júl. 16. 09:46
 36/50 anonim ***** válasza:

Sokan hogy felháborodtok rajta, hogy egyes pénzéhes rbncok 300e Ft fizetést is képesek elvárni... emberek, néztetek már körül pesti ingatlanpiacon manapság? Egy külvárosi panellakás 20 millió Ft. Ez abból a borzalmasan sok 300e Ft-ból 5 és fél évnyi teljes bevétel. Reálisan 15 év hitel legalább, és előtte valahogy össze kell szedni kb. 5 millió Ft önerőt is valahonnan, ami meg másfél évnyi bevétel. Épphogycsak megoldható, a nadrágszíj alapos összehúzásával.

Komolyan ez az irreális elvárás?! Hogy ne az örökké bizonytalan albérletbe, meg fenyegető hajléktalanságba kelljen szülni egy nőnek? Mert az ugye meg van, hogy szülés után a nőnek egészen biztosan kevesebb bevétele lesz, ha volt is előtte, és így igencsak kiszolgáltatott lesz az első néhány évben? Pénzéhesség lenne, ha valaki az abszolút minimális létbiztonságot elvárja? Szép dolog a szerelem, meg a lenyűgöző személyiség és sziporkázó humor, de sokkal nehezebb értékelni, amikor épp a 3 hónapos gyerekeddel 2 héten belül kell új albérletet találni havi 150e Ft fix bevételből.

És persze, lehet költözni vidékre, csak ott a fizetés, és a legtöbb szakmában a munkalehetőség pont annyival rosszabb, mint amennyivel olcsóbbak a lakások, szóval nem vagy előrébb egy centit sem. És nem mindenkinek tudnak segíteni a szülei sem, sőt, gyakran inkább fordítva van rá szükség...

2018. júl. 16. 10:18
 37/50 anonim ***** válasza:

Az, amiből nem tud megélni. Ez meg teljesen helyfüggő, más a megélhetéshez kellő összeg BP belvárosában, meg a legkisebb szabolcsi faluban.

Nem akarok eltartani egy felnőtt embert.. (Mármint állandóan, ok nélkül - nyilván ha már együtt vagyunk x ideje és munkanélküli lesz átmenetileg, akkor addig kisegítem)

2018. júl. 16. 10:47
 38/50 anonim ***** válasza:
92%
Azért itt elképesztő mi válaszok képesek megszületni. Alapból nyakatekert a pénzt és a társkeresést ősszekötni, bár itt nagyon sokan, teljesen jogosan felhozták a jövőképet, gyerekvállalást, közös lakást, stb. Ez teljesen rendben is van. Abban az esetben viszont, ha valaki képes azt mondani, hogy neki nettó 300-400e alatt nem férfi a férfi, az azért elgondolkozhatna. És itt azt sem tudom megérteni, hogy ha azt mondja, valaki, hogy ő keres 300-400at, elvárja, hogy a férfi is annyit keressen, mert ha nem, az ciki. Én igazán hittem benne, hogy az egzisztencia nem ekvivalens a keresettel. Ha van egy férfi, aki egyszerűen imádja a munkáját, teszemazt kertészként dolgozik, havi nettó 230e-ért, az már meg sem érdemli, hogy a nők egy bizonyos köre egyszerűen szóba álljon vele, úgy, hogy a kinézete még szóba sem esett? Tényleg elhangzik egy olyan gondolatmenet, hogy "tök vicces a pali, helyes, ápolt, sármos, intelligens - milyen kár, hogy nem keres annyit, mint én, mindegy, akkor majd találok mást"? Engem soha nem érdekelt, hogy a barátnőm mennyit keres/fog keresni (még nem dolgozik a jelenlegi). Számomra az igyekezet a legfontosabb, hogy ha belátja valaki azt, hogy ahhoz, hogy családot tudjon alapítani, ahhoz a munkájába nagyobb energiát kell belefektetni. Nem érdekel, ha valaki 140e-et keres például, ha úgy keres annyit, hogy megvan benne az a hajtás, hogy ő igenis szeretne többet, és többet, egy egészséges határig, mert én is ilyen vagyok. Szerintem azokkal a férfiakkal van a baj, akik elmennek dolgozni, nem szeretik, nem élvezik, és meg vannak elégedve a kis 150e-es (,vagy 200e-es) fizujukkal, és semmi ambíciójuk nincs feljebb lépni. Ha a minimálbért kapnám, vagy ha 700e-es fizetésem lenne sem állnék szóba a fentiekhez hasonló igényeskedő nőkkel. Lehet
2018. júl. 16. 12:08
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok kárörvendő, de azért megnézném a "havi 300-500"-at válaszolók fejét és lelkivilágát öregkorukban.

Én ugyan nem fixen keresek, mert a teljesítményemtől és a belefektetett energiától függ, hogy mennyi csurran cseppen le havonta, de több éves átlagban 320-350 körül keresek. Tartottam el barátnőmet évekig mert tanult, és a diákmelóval nevetséges összegeket keresett, igy én tartottam el, se rezsit, se kaját nem kellett fizetnie, nem is fogadtam volna el.

Ehhez képest ti nők, tisztelet a kivételnek, alaphangon elvárjátok, hogy ennyit keressen egy férfi. Boldog életetek lesz, az már biztos.

Egyedülálló vagyok már különben, de azt hiszem az is maradok inkább. Köszi "lányok"!

2018. júl. 16. 12:19
 40/50 anonim ***** válasza:
0%
Szivesen lúzerkám. Addig kellett~l, amíg eltartottad. De legalább kaptál szexet.
2018. júl. 16. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!