Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek számít a férfi fizetése! Mekkora az a nettó fizetés ami alatt kiesik egy férfi a potenciális társjelöltek közül?
#16 "a férfi az, akire fel kellene néznie a nőnek, és ebbe a fizetése -kvázi az életképessége is beletartozik." "És akárhogy nézzük a mai világban az életképesség fokmérője a pénz"
a lényeges itt, hogy van akinek a szemében ez így van. van akiében meg nem. és mindenki megtalálja a foltját.
Fontos az anyagi stabilitás, de az "életképességet" számomra nem csak ebben mérik.
A héten párom kifestette/berendezte/elektronikailag felszerelte a babaszobánkat. Lett volna rá félrerakott pénzünk, hogy megfizessünk erre valakit, de őszintén szólva marha büszke voltam rá, hogy ilyen dolgokat is meg tud csinálni, és nem függ attól vajon ráér e valaki megcsinálni...(meg úgy általánosságban marha szexinek találom, ha az első lakásbeli problémánál nem szerelőhöz kell rohangálni mert életrevaló és meg tudja oldani.)
A másik, hogy nem csak az számít ki mennyit keres. Volt ismerősöm aki havi fél milliót is elpancsolt a "semmire". Mi jól keresünk a férjemmel, de tudunk takarékoskodni, ésszerűen döntünk a kiadásokról (pl. nem veszünk csak azért márkás holmit mert "megtehetjük" ha a nem márkás ugyanazt tudja fele áron) ha kitűzünk magunk elé valami nagyobb kiadással járó célt (új autó vagy babatakarék) elérjük.
Nekem ez jelenti az életrevalóságot.
Mert lehet nagy kaszálni, és nagy lábon élni aztán az ilyen embereknél ha beüt egy nehezebb időszak (pl. kirúgják) fogalmuk sincs, hogy maradjanak fent.
Ha lehet nálam ne keressen kevesebbet.m, az nettó 120-150ezer, kivéve ha (diplomás) gyakornok vagy diákmunkán van, de egyetemen tanul.
Én is ezt teszem, igaz levező szakon, szóval hasonlót keresek.
24.es. Nyilván írtam, hogy jó az anyagi stabilitás...de mikor itt sorban írják a netto 400-500 ezret/fő az alap (!) Mert anélkül élni sem lehet, azt erős túlzásnak érzem.
De ha már ennyire számot akarsz mi havi 430-ból (kettőnk fizetése!) Igen jól meg tudunk élni és igen lehet spórolni is. (Tény gyorsan elmenne ha nem tudnék főzni és minden nap rendelős kaja lenne, vagy ha ahogy írtam minden apró cseprő ház körüli munkára embert kéne fogadni.)
De mint írtam valaki fél milióból/fő sem tud gazdálkodni (mert a cigi pia buli márkás ruha fontos) van aki a feléből jól él. Én az előbbit tartom életképtelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!