Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek számít a férfi fizetése! Mekkora az a nettó fizetés ami alatt kiesik egy férfi a potenciális társjelöltek közül?
#13 én is méltányolnám, hogy már az ismerkedésnél kiraknák az asztalra a számológépet, mert akkor tudnám mi van egyből :D
amúgy igen van sok férfi akinek bejön, ha a nő ezt keresi bennük. gondolom nekik is biztonságot jelent az érzés, hogy ilyen dologgal biztosítva vannak, hogy ez érték a nő szemében.
de nekem lelankad, ha ezeket olvasom.
Hát a történelemben mindig is úgy volt, hogy a gazdagabbaknak bármelyik nő jut, akire csak vágynak.
Érdekházasság mellett 10 szerető is egyszerre.
Ez minden időben így volt.
Sajnálom azokat a naív embereket, akik azt hiszik a jelenkorban minden megváltozott. De majd nagyot koppannak.:D
A férfinek nem kellemetlen ,ha a nője keres 300-at ő meg mondjuk 130ért gürizik? Neki lenne kínos még ha titkolná is eleinte.
Igazából a férfi az, akire fel kellene néznie a nőnek, és ebbe a fizetése -kvázi az életképessége is beletartozik. És akárhogy nézzük a mai világban az életképesség fokmérője a pénz,mert azzal nagyjából mindent megoldasz ami az élethez kell. Mondjuk nem mindegy ,hogy a párkapcsolat lényegét: a leendő gyermekeidet ,milyen körülmények között tudod nevelni. Azt fogják látni ,hogy a szülőket felőrli a pénztelenség,a kilátástalanság, a sárga csekkekkel ,behajtócégekkel küzdenek minden hónapban,vagy azt ,hogy az anyagi dolgok mellékesek nekik mert van annyi amennyi kell ,és csak rájuk koncentrálnak.
Aha, szóval kétbites kollega szerint az, hogy "karrier", az szőrszálhasogatás :D :D
Jól van, jól van.
Ja, és ez nem racionalitás, nagyon nem. Ne degradáljuk le a racionális szó jelentését, hogy velük hozzuk összefüggésbe.
200 nettó alatt ma elég nehéz megélni, főleg ha hosszabb távra tervez a pár, a nő pedig egy évet azért otthon maradna a lurkóval.
Ismertem egy olyan srácot, aki 140et keresett de élt egy 22 nm-es lukban, ahol még konyha se volt... Hát élet ez is, de milyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!