Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akiknek számít a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek számít a férfi fizetése! Mekkora az a nettó fizetés ami alatt kiesik egy férfi a potenciális társjelöltek közül?

Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 18:13
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
68%
(most elmondtam egy imát halkan, hogy Isten óvj az ilyen racionális nőktől)
2018. júl. 15. 19:01
 12/50 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
65%
#12: Szerintem meg pont inkább méltányolandó ezekben a nőkben, hogy nyíltan írnak ezekről a dolgokról, s nem mismásolják el a szokásos "nekem nem számít, mennyi a férfi fizuja" hazug maszlaggal.
2018. júl. 15. 19:05
 13/50 anonim ***** válasza:

#13 én is méltányolnám, hogy már az ismerkedésnél kiraknák az asztalra a számológépet, mert akkor tudnám mi van egyből :D

amúgy igen van sok férfi akinek bejön, ha a nő ezt keresi bennük. gondolom nekik is biztonságot jelent az érzés, hogy ilyen dologgal biztosítva vannak, hogy ez érték a nő szemében.

de nekem lelankad, ha ezeket olvasom.

2018. júl. 15. 19:10
 14/50 anonim ***** válasza:
89%

Hát a történelemben mindig is úgy volt, hogy a gazdagabbaknak bármelyik nő jut, akire csak vágynak.

Érdekházasság mellett 10 szerető is egyszerre.

Ez minden időben így volt.

Sajnálom azokat a naív embereket, akik azt hiszik a jelenkorban minden megváltozott. De majd nagyot koppannak.:D

2018. júl. 15. 19:21
 15/50 anonim ***** válasza:
0%

A férfinek nem kellemetlen ,ha a nője keres 300-at ő meg mondjuk 130ért gürizik? Neki lenne kínos még ha titkolná is eleinte.

Igazából a férfi az, akire fel kellene néznie a nőnek, és ebbe a fizetése -kvázi az életképessége is beletartozik. És akárhogy nézzük a mai világban az életképesség fokmérője a pénz,mert azzal nagyjából mindent megoldasz ami az élethez kell. Mondjuk nem mindegy ,hogy a párkapcsolat lényegét: a leendő gyermekeidet ,milyen körülmények között tudod nevelni. Azt fogják látni ,hogy a szülőket felőrli a pénztelenség,a kilátástalanság, a sárga csekkekkel ,behajtócégekkel küzdenek minden hónapban,vagy azt ,hogy az anyagi dolgok mellékesek nekik mert van annyi amennyi kell ,és csak rájuk koncentrálnak.

2018. júl. 15. 19:22
 16/50 anonim ***** válasza:
21%
Lúzerkáim ennyi erővel ti pedig miért a divatosan öltözködő, festett hajú fehér fogú karcsú lányokat akarjátok, miért nem a fogköves, elhízott, igénytelen macákat nézegetitek?
2018. júl. 15. 19:45
 17/50 anonim ***** válasza:
5%

Aha, szóval kétbites kollega szerint az, hogy "karrier", az szőrszálhasogatás :D :D

Jól van, jól van.

Ja, és ez nem racionalitás, nagyon nem. Ne degradáljuk le a racionális szó jelentését, hogy velük hozzuk összefüggésbe.

2018. júl. 15. 19:48
 18/50 anonim ***** válasza:

200 nettó alatt ma elég nehéz megélni, főleg ha hosszabb távra tervez a pár, a nő pedig egy évet azért otthon maradna a lurkóval.

Ismertem egy olyan srácot, aki 140et keresett de élt egy 22 nm-es lukban, ahol még konyha se volt... Hát élet ez is, de milyen. :D

2018. júl. 15. 20:17
 19/50 anonim ***** válasza:
32%
Havi 500 minimum, lehet lepontozni... Az én bevételem 670ezer.32N
2018. júl. 15. 20:59
 20/50 anonim ***** válasza:
38%
A pénzéheseknek a havi egy millió kell minimum. Aki 3-400-at mond, az csak egy minimum élhető szintet vár el.
2018. júl. 15. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!